Curt 001

Foto: ©Anna Karlström

Upptäck din djupare potential med Awakening coaching

Anna Karlström Webbjournalist

Efter en lång och lärorik livsresa började Curt Svenland arbeta som Awakening coach och med utvecklande samtal. Han hade då gjort en djup inre resa och förändrats totalt på ett genomgripande sätt. Han kände sig trygg, lugn, grundad och i kontakt med sig själv. Samt fri, i sin kraft och kreativ. Nu använder han sig av sina erfarenheter i sin coaching.

Coaching på nytt sätt

– Du behöver uppleva att du är mer än dina tankar, mer än dina känslor och mer än din kropp. Samtidigt behöver du vara aktiv och medskapande. Att du verkligen vill förändra något i ditt liv är jätteviktigt, säger Curt.

Hitta dig själv med en coach

Curt 002Curt arbetar bland annat med Awakening coaching för att stödja människor att hitta sin gåva eller leva sin djupare längtan. Många är på en plats i livet där de inte känner sig helt nöjda, eller man är inte på en väg som leder dit man vill.

Curts coaching går ut på att man med medvetenhet ”tittar på sig själv” och därigenom “hittar sig själv” på ett nytt sätt. Han arbetar med olika verktyg för att man ska komma i kontakt med sig själv och lära känna olika och nya sidor av sig själv

– Vi arbetar med de begränsande tankar och känslor som finns i ditt “system”. Om du är på en plats där du är fri och utan begränsningar, kan du andas ut, släppa taget och sedan göra viktiga förändringar i ditt liv. Det är härligt att se mina klienter när de hittar en plats inom sig, där det finns frid, ro och tillförsikt och samtidigt energi, kreativitet och kraft, berättar Curt.

Vad vill du förändra?

Curt beskriver även hur svårt det kan vara att påbörja en större förändring i livet och upptäcka vad man vill förändra. Vi har olika typer av motstånd och ursäkter. Han har mött många personer genom sin livsresa och i sitt arbete med personlig utveckling. Alla personer är olika och unika, alla har olika mål och man behöver anpassa mötet och coachingen efter det. Coachingen går att göra både i ett personligt möte eller genom digitala medier.

Ta kontakt med Curt så berättar han mer om vad Awakening coaching kan innebära för dig och du får berätta om vad du vill förändra i ditt liv.

10 veckor cocaching - just nu 5000 kr!

Awakening coaching


Skriv ut