ide_travel_media_news

Upplev Lilla Paris – res till Ungern med Idé Travel

Anna Karlström Webbjournalist

Ungern är för många ett relativt okänt land som det inte hörs och syns så mycket om. I själva verket är landet en underskattad pärla med otroliga möjligheter och något som passar alla. För den som vill resa till Ungern arrangerar Idé Travel skräddarsydda paketresor du och ditt resesällskap sent kommer glömma.

Engagemang och personlig prägel

Imre som driver och äger resebyrån är själv född och uppvuxen i Ungern, han har bott både på landsbygden och i Budapest och återkommer ofta till hemlandet. Han reser både som reseledare på de arrangerade resorna men också privat för att väcka minnen till liv eller upptäcka nya platser och upplevelser.

Genom att vara född och uppvuxen i Ungern, kunna språket flytande och ha många vänner och bekanta på plats beskriver Imre som en förutsättning för att arrangera resorna så bra.

– Jag vet vilka platser man ska besöka, vad man ska äta och vart man ska bo.

Skräddarsydda resor till Budapest och Ungern

Idé Travel erbjuder resor i alla former och utföranden och kunderna får själva komma med önskemål om aktiviteter eller studiebesök. Har kunden inga önskemål kan hen bara luta sig tillbaka och känna sig trygg med att Imre och co. levererar en riktigt bra resa.

– Vi kan ordna allt när det kommer till Ungernresor, säger Imre.

Att Imre dessutom är med på många av paketresorna ger resenärerna en stor trygghet och de kan alltid komma med önskemål eller frågor längst vägen.

Resor med spa, vinprovning, formel 1- eller golf

Imre beskriver Ungern som ett land med otroligt många fördelar.

– Kanske är jag något opartisk med Ungern har verkligen allt, skrattar han.

När han börjar gå igenom alla resor de erbjuder och bredden på produktkatalogen övertygar han mig lätt, här finns verkligen något för alla och utbudet är verkligen enormt. Här finns paketresor som riktar in sig på bland annat Formel 1, spa, vin, ridning, golf och träning.

Se hela utbudet av paketresor med Idé Travel här

Återkommande kunder och fina recensioner

Kvalitén, engagemanget och den personliga karaktären på resorna speglar verkligen antalet återkommande resenärer och de fina recensionerna.

– På de mest populära resorna är ofta 90 % som varit med förut, de uppskattar tryggheten och vårt engagemang, säger Imre.

Fördelar med en resa till Ungern

Utöver allt Idé travel erbjuder i sina paketresor har Ungern i sig mer att bjuda på.

Ungern beskrivs ofta som Lilla Paris och när Imre beskriver landet blir jag lockad att packa väskorna direkt. Klimatet i Ungern är härligt, våren kommer redan i mars och de behagliga temperaturerna håller i sig ända in i oktober. Då flygresan dessutom är kort möjliggörs resor såväl över helgen som en hel vecka. Imre beskriver också att de svenska turisterna brukar uppskatta priserna i landet som är 30-40 % billigare än i Sverige.

Ungern är det land som efter Island har flest thermalbad och möjligheten att koppla av här har blivit väldigt populärt. Är du mer ute efter storstadsliv har Budapest vuxit sig till en eftertraktad storstad i Europa och erbjuder såväl shopping som bra restauranger och nattliv.

Kontakta Imre för att paketera ihop din drömresa.

Upplev fantastiska Ungern!

Idé Travel


Skriv ut