adel_estetik_media_news-kopia

Foto: ©Anna Karlström

Adel Estetik ger dig en säker behandling med naturligt resultat

Anna Karlström Webbjournalist

Fler rynkor, slappare hud och en känsla av att du alltid ser lite hängig ut? Vill du med enkla medel se fräschare ut utan att någon egentligen vet vad du har gjort? På Adel Estetik finns erfarenheten och kompetensen att göra fillers, Botox och laserbehandlingar. Till rimliga priser. Resultaten är naturliga och håller verkligt hög kvalité.

Vill du utbilda dig inom skönhetsbranschen finns flertalet kurser i skönhet.

Passion, erfarenhet och kompetens

När jag träffar doktor Adel slås jag av hans genuina engagemang för sitt arbete och sina patienter. Men han är blygsam adel_estetik_media_news_picture
och skryter inte på det sätt han kanske borde. Han har över 30 års erfarenhet som specialist i både allmänkirurgi och allmänmedicin.

Sedan fem år tillbaka driver han Adel Estetik som är helt inriktat på estetiska ingrepp. Fram till nu är två kliniker etablerade centralt i Stockholm och Göteborg. Här är kunderna i trygga händer, bokstavligt talat. Skulle något hända har han vanan som krävs för att hjälpa. En väsentlig säkerhetsaspekt för patienten.

– Jag tycker om människor och att göra dem glada. Det känns härligt att få jobba med något så positivt, fortsätter Adel med övertygelse.

Alla har rätt till skönhet

Adel tycker att alla har rätt att känna sig lite vackrare.  Därför erbjuder Adel Estetik rimliga priser på samtliga behandlingar.

– Alla har något vackert! Det handlar inte om att jag förändrar en person från grunden. Jag jobbar med att förstärka det sköna. Och det ska se naturligt ut, framhåller han.

Vem gör dina behandlingar?

I takt med den ökade efterfrågan på skönhetsbehandlingar har även utbudet av kliniker ökat. Adel menar att detta orsakat en del skada för hantverket. Många saknar den kunskap som krävs när det inte går som man tänkt. Något som kan få förödande konsekvenser för både resultatet och hälsan.

– Det är ingen garanti att en läkare injicerar med bra resultat. Det krävs i regel en lång erfarenhet och kompetens inom minimal estetisk kirurgi. Och en känsla för det estetiska, säger Adel.

Han varnar för att göra behandlingar utan att veta vem som utför dem.

– Kolla upp vem som ska injicera, hitta någon som både har erfarenhet och ett estetiskt sinne. Och framförallt, se till att personen har kunskapen och resurserna om något går fel, fortsätter Adel bestämt.

adelestetik_marketing_media_news

Botox med naturligt resultat

I takt med att du åldras gör även din hud det. Ett tecken är att fukten i huden minskar vilket leder till hängigare hud med fler veck och rynkor. Vill du minska ålderstecken med fillers eller Botox men är rädd att resultatet ska se onaturligt ut?

Det stela och orörliga utfallet som skrämmer många är en följd av injektioner gjorda med mindre kompetens. Adel förklarar ingående hur han injicerar små mängder på rätt ställen för att få det naturliga många strävar efter.

– Du behåller rörligheten men ser piggare ut. Man ser att något hänt, men man vet inte vad.

På Adel Estetik utför Adel samtliga ingrepp. Det är också en säkerhet för patienten att bara de mest välkända märkena som Resylane, Juvederm, Belotero, Radiesse och Azzalure används.

Lyft utan kirurgi med laser och Ultherapy

På kliniken arbetar man med tekniskt avancerad laser och FDA-godkänd Ultherapy. Behandlingarna har genomgått hårt ställda krav på vetenskaplighet.

– En del vill strama åt och ta bort överskottshud men vill inte ta till kirurgiska ingrepp. Idag finns möjlighet att faktiskt åstadkomma synbara lyft med hjälp av laser och Ultherapy. Det är samtidigt ett mycket bra komplement till Botox och fillers, konstaterar Adel.

Öppet när du har tid

På Adel Estetik kan du snabbt få tid både dagtid, kvällstid och på helger. Lättast bokar du tid online på adelestetik.se. Det går också bra att ringa 0708 10 20 10 eller besöka Adel Estetik på Facebook och Instagram. Där får du snabbt svar på dina frågor och funderingar.

Adel Estetik Stockholm: Kungsgatan 48, 111 35 Stockholm.
Adel Estetik Göteborg: Prinsgatan 12, 413 05 Göteborg.

Dr Adels 5 viktigaste tips för en lyckad behandling

  1. Kontrollera att behandlaren är legitimerad läkare eller sjuksköterska.
  2. Fråga om utbildningsgrad inom minimal estetisk kirurgi. Det finns olika nivåer.
  3. Fråga hur länge behandlaren arbetat med injektionsbehandlingar.
  4. Kontrollera att den som behandlar har kunskap och erfarenhet av vilka åtgärder som behöver vidtas om något går fel. Finns det resurser att tillgå för att göra det som behövs om behandlingen kan leda till skada?
  5. Känns det rätt? Lyssnar läkaren på det du vill åstadkomma? Tänk efter före du bestämmer dig för att utföra din behandling.

Du ser piggare ut men ingen vet vad du gjort!

Adel Estetik


Skriv ut