concentra_media_news

Sök jobb på revisionsbyrå med glädje och hög kompetens

Anna Karlström Webbjournalist

Mina förutfattade tankar om en revisions- och redovisningsbyrå blir snabbt bortsuddade när jag kliver in på Concentra. Jag möts av skratt, gemenskap och glädje och inte alls det trista och grå. Tanken om hårt arbete och skarpa ekonomihjärnor var däremot helt korrekt.

Jag träffar Monica Kyrkander och Maria Billfeldt. De berättar om vikten av arbetsglädje och hur det kombineras med noggrannhet och hög kvalité.

”Nu söker vi ny personal!”

Revisionsbyrå med lokal förankring

Concentra är byrån som arbetar inom revision, redovisning och rådgivning för kunder lokalt förankrade i Fyrbodal med omnejd. Byråns fräscha lokaler ligger mitt i centrala Trollhättan med vacker utsikt som vetter ut över Göta Älv.

– Om det inte är Trollhättans bästa läge så är det åtminstone ett av det bästa, vi älskar våra lokaler, säger Maria med stor entusiasm.

Goda relationer med kollegor och kunder

Här är ett gäng kompetenta tjejer som sporrar varandra, både i arbetet och i träningslokalerna. Maria och Monica är överens om att det är den höga kvalitén i kombination med den personliga kontakten som är mest väsentligt. Den strävar de efter med såväl kollegor som kunder och värdesätter alltid den goda relationen.

Under de över 11 åren Concentra har varit verksamma har detta alltid varit i fokus vilket har lett till ett gediget kontaktnät som innehåller allt och lite till.

Jobba i ekonomibranschen

Nu är de på jakt efter ny kompetens till bolaget och söker ytterligare en revisionsassistent till teamet. De söker en civilekonom med kärlek till siffror.

– De viktigaste är kompetensen inom arbetsområdet men även personkemin. Känslan vi har på kontoret idag är vi måna om att behålla, säger Monica.

Bra förmåner och kul på jobbet

Redovisning- och revisionsbyråer är kända för ett oregelbundet schema med mycket övertid under belastade delar av året. På Concentra arbetar de med att förhindra detta.

– Viss övertid kommer vi aldrig ifrån men med vårt sätt att arbeta och planera har vi inte alls övertid i samma utsträckning som många andra, berättar Monica.

På Concentra finns dessutom många förmåner som uppskattas på kontoret. Till exempel har de sommartidsschema med kortare arbetsdagar under fyra månader, sex veckors semester och friskvård tillsammans genom aktiviteter.

Att arbeta på Concentra

Anna Sandler, auktoriserad redovisningskonsult och revisorsassistent anna

”Jag älskar variationen och att jag lär mig något nytt nästan varje dag. Givetvis är det stundtals intensivt men det är också det som är givande och utvecklande.

Det bästa är att de satsar på utbildning för oss och att fokus ligger på att leverera hög kvalité till kunderna. Att stämningen på kontoret är så bra är en stor bonus.”

Ulrika Dahlberg, auktoriserad redovisningskonsult ulrika

”Här är en inspirerande miljö med högt i tak och stor variation i arbetsuppgifterna. Jag får ta stort ansvar i alla led och har möjlighet att påverka min arbetssituation och min egen utveckling.

Det bästa med arbetet är kundkontakterna och att arbeta med så erfarna kollegor.”

Marie Lind, auktoriserad revisor och redovisningskonsultmarie

”Man lär sig genom erfarenhet från kollegor men utvecklas också av vårt nätverk av skattekonsulter, momsexperter och jurister mm som vi kan rådfråga.

Arbetet är lite som att lägga ett pussel. När alla bitar är på plats, vid ett bokslut/revision, är pusslet färdigt tills näst gång. Jag älskar tillfredsställelsen det ger varje gång alla bitar faller på plats och uppdraget är färdigt.”

Karriär- och utvecklingspotential

Bli en del av Concentras skarpa team – skicka in ditt CV redan idag!

Sök jobb inom redovisning och revision!

Concentra Revision AB


Skriv ut