Hard Rock

Smidigt, välplanerat & avslappnat på Hard Rock Cafe

Anna Karlström Webbjournalist

Hard Rock Cafe Göteborg har med sin centrala placering och flexibilitet optimala förutsättningar att skapa en riktigt lyckad firmafest.  Det smidiga upplägget, den annorlunda lokalen och den avslappnade stämningen är tre av framgångsfaktorerna berättar Louise Börling, eventansvarig, när jag träffar henne i den karaktäristiska restaurangen.

Julbord i centrala Göteborg

Dags att arrangera årets julbord? Gör något annorlunda som ni sent kommer glömma och fira in julen med stans rockigaste julbord. Mixa det traditionella rätterna med det bästa från det amerikanska köket och missa för all del inte det bästa av Hard Rock Cafes legendariska efterrätter.

Läs mer om julbordet på Hard Rock Cafe!

Personalfest på Hard Rock Cafe

Den som planerar och bokar företagets tillställning är här i trygga händer. På Hard Rock Cafe är flexibiliteten och möjligheten att anpassa sig efter företaget i fokus, berättar Louise.

– Vi anpassar i stort sett allt efter företaget. Det är viktigt förstå att alla företag inte har samma önskemål eller budget, vill man ha en helkväll med fullstor middag eller en aw med finger food? Vi gör allt från små trevliga tillställningar till större arrangemang.

”Vi och våra gäster blir mycket väl omhändertagna”

Pentairs VIP-kundkväll på Hard Rock Cafe, i samband med Elfack-mässan i Göteborg, har blivit ett enormt populärt event inom elbranchen. Gästerna bjuds in till en enkel buffé, liveband och några glas öl eller vin.

Eva Blomdahl på Pentair Technical Solutions Nordic AB berättar att alla känner sig mycket väl omhändertagna och att Hard Rock gör allt för att de ska bli nöjda.

– Konceptet är enkelt men den stora mängden gäster, cirka 650 personer, kräver hög standard på restaurangen vad gäller organisation, service och förtäring. Det känner vi oss helt trygga med på Hard Rock Cafe, fortsätter hon.

Avslappnad stämning i unik miljö

Det finns många ställen att anordna personalfesten eller avtackningsmiddagen på. Men det finns få ställen som Hard Rock Cafe.

– Upplägget, lokalen och känslan är lite annorlunda men det är också det som skapar den avslappnade atmosfären och det som får många att komma tillbaka. Det finns inte så många andra ställen så centralt i Göteborg, berättar Louise.

Internationellt varumärke

Hard Rock Cafe passar även väldigt bra för de företag som har internationella partners, konsulter eller potentiella kunder.

– Man ska inte underskatta att Hard Rock är ett starkt varumärke även internationellt och att många verkligen gillar konceptet och att komma hit, säger Louise.

Musiken är hjärtat

Både namnet, inredningen och känslan i lokalen går tillbaka till musiken. De har kontakt med flertalet trubadurer, djs, band och personer som skapar musikquiz och hjälper gärna till med underhållningen.

– Vill man ha ett band på scenen kan vi hjälpa till och fixa det. Vill man hellre sätta ihop ett quiz själva och använda mikrofonerna och skärmarna med trådlös bildupptagning går det också jättebra, berättar Louise.

Gemenskap med shuffleboard och bowling

Vill man aktivera sig på personalfesten eller efter en konferens erbjuds både shuffleboard och virtuell bowling.

– Det är ett kul inslag som skapar en lättsam och avslappnad stämning, berättar Louise.

Även om musiken fortfarande står i centrum har även engagemanget för sport vuxit. Louise berättar att det är riktigt kul att köra personalfest i samband med ett stort sportrelaterat evenemang.

– Det blir en riktigt bra stämning vilket skapar gemenskap för företaget också!

Fina alternativ från restaurangen

Förutom musiken och stämningen är Hard Rock Cafe starkt förankrat med maten och då framför allt de omåttligt populära burgarna. Det serveras ofta hamburgare på personalfesterna men det finns även flera alternativ för alla smaker, berättar Louise.

– Många beställer vår burgarbuffé men för dem som inte vill ha det är vi väldigt flexibla och har ett stort utbud. Vår köksmästare anpassar alltid bufféerna efter önskemål och eventuell specialkost.

Ska du planera er nästa personalfest? Varmt välkommen att maila Louise för förslag eller offert!

Skapa en oförglömlig kväll med kollegorna!

Hard Rock Cafe på Avenyn


Skriv ut