jeanette_estetikkliniken

Skönhet inifrån och ut hos Estetikkliniken

Susanna Björk Webbjournalist

Jeanette Svedberg flyttade till Göteborg för snart ett år sedan. Estetikkliniken har hon däremot drivit i 10 år i sin hemstad Gävle. Sommaren 2015 tog hon med sig familjen och startade upp Estetikklinken även i Göteborg, ett stenkast från Avenyn. Salongen är mysig och det känns som att kliva in i Jeanettes vardagsrum när vi sätter oss ner för att prata om allt från skönhetsbranschen och att driva eget, till sociala medier och skönhet inifrån och ut.

Vill du utbilda dig inom skönhetsbranschen finns flertalet kurser i skönhet.

Specialister på estetiska injektionsbehandlingar

estetikkliniken

Estetikklinikens mysiga salong på Geijersgatan i Göteborg

Jeanette, som har gjort sig känd i sociala medier och via hennes otroligt inspirerande blogg, har alltid älskat att driva eget, att sätta upp mål och att på ett effektivt sätt se och nå resultat. Men det bästa med att driva eget märker man när man träffar Jeanette.

– Jag älskar att träffa människor. Det är en otrolig kick att göra andra nöjda! säger Jeanette, som också är ambassadör för kvinnors företagande i Sverige.

Estetikkliniken är specialiserade på estetiska injektionsbehandlingar och finns i Gävle och Göteborg. De erbjuder flera olika behandlingsformer, de vanligaste och mest efterfrågade är botox- och fillersbehandlingar. Därtill erbjuder salongen bland annat tandblekning med poluslampa, fettreducering, botox mot tandgnissling, svett och migrän samt coaching. Jeanette är utbildad sjuksköterska och har en lång bakgrund inom branschen sedan tidigare. Skönhet definierar hon som en känsla inifrån och ut och innefattar även hälsa, träning och kost. Det är en livsstil.

– Jag hjälper personer att ”piffa med stil”, det ska vara en naturlig uppfräschning och aldrig för mycket, säger Jeanette.

Botox, Juvederm och Restylane

Under sina tio verksamma år inom branschen har hon utfört tusentals skönhetsinjektioner för veck, rynkor och läppförstoring med Botox, Juvederm och Restylane, alla välbeprövade läkemedel. Du kan känna dig säker och i trygga händer hos Estetikkliniken. Innan varje behandling har du en konsultation med Jeanette där ni pratar om ingreppet, vad du förväntar dig och vad du vill uppnå. Jeanette är väldigt noga med att inte göra alltför drastiska ingrepp.

Det finns otroligt många preparat som florerar i skönhetsbranschen, vissa mer beprövade än andra. Estetikkliniken behandlar med välbeprövade preparat som hon både använt hos Estetikkliniken men även när hon arbetade som sjuksköterska på öron-, näsa-, halsenheten i Gävle.

Jeanettes tre tips när du vill göra en behandling

  1. Ta en ordentlig konsultation.
  2. Har jag råd med behandlingarna?
  3. Never ever overdue it, piffa med stil!

Följ Jeanette på sociala medier!

Följ Jeanette på hennes populära Instagram där hon dagligen inspirerar till ett hälsosamt och härligt liv, att våga ta tag i sina drömmar och självklart även små glimtar av vardagslyx. Till hösten kommer även Jeanettes första bok ut i bokhandlarna. I boken berättar hon om sin träningsresa, att vara kvinnlig företagare och vikten av att leva sitt liv fullt ut. En inspirationsdos som heter duga!

– Jag tycker att det är häftigt hur man kan inspirera och påverka andra med skriften. Jag får ständigt mail och kommentarer från läsare och följare på både bloggen och Instagram som skriver hur de vågat ta nästa kliv i karriären eller kommit ut ur en depression tack vare mig. Det gör mig så glad varenda gång, avslutar Jeanette.

Spana in Estetikklinikens behandlingsutbud eller inspireras av bloggen!

Estetikkliniken


Skriv ut