Anna_Bulow_media_news

Se hur Anna Bülow kan höja värdet på din bostad

Anna Karlström Webbjournalist

Hos Anna Bülow Homestaging & inredning har de en stark passion för arkitektur, färg och form. De brinner för det estetiska uttrycket och ser potentialen i det karaktäristiska för den aktuella fastigheten.

De ser sakerna man själv inte tänkt på och anpassar stylingen efter den potentiella målgruppen för att ytterligare öka efterfrågan på din bostad.

Vi skapar en långsiktig inredning som håller över tid och trender.

Med utgångspunkt i byggnadens arkitektur

Anna beskriver sin vision kring homestyling med en passion som lyser igenom. Hon är utbildad inom konst, arkitektur och inredning, har tio års yrkeserfarenhet och har verkligen en känsla för estetik.

– Ser jag ett vackert orginalgolv, en stuckatur eller grundstruktur i arkitekturen sätts den kreativa processen igång hos mig. En sån grej är perfekt att arbeta mot när man inreder, säger Anna.

Öka värdet på din bostad

Det krävs så mycket mer än man kan tro bakom bilderna på Hemnet. Anna jobbar tätt ihop med fotografen för att få fram potentialen för vad man kan åstadkomma i bostaden och få spekulanterna att vilja köpa objektet.

– Bilderna är så otroligt viktiga för att man ens ska gå på visningen, säger Anna.

Första intrycket på ett försäljningsobjekt är ofta avgörande för hur budgivningen artar sig. På Anna Bülow ser de saker man själv inte tänkt på.

Addera rätt saker för en personlig stil

– Vi vill inte skala av och ta bort utan istället lägga till. Men vi lägger till rätt saker, saker som skapar en hemskänsla och en enhetlighet, berättar Anna.

På bolaget finns en bredd, fortsätter Anna.  Hon menar att de aldrig utgår från en stil utan alltid anpassar inredningen efter bostaden.

– Man kan inte inreda en sekelskifteslägenhet på samma sätt som ett nybygge, fortsätter Anna för att exemplifiera.

Anna Bülow

Bo lika vackert som på Hemnet

Många har säkert tänkt att ens bostad aldrig varit så fin som när den ska säljas och det är dags för visning. För att skapa den känslan under tiden man faktiskt bor i hemmet erbjuder Anna även tjänster för homestyling.

– Det kan vara både i samband med att man flyttar till ny bostad, kanske är den större eller betydligt mindre än din tidigare. Det kan också vara att man tappat inspirationen i en befintlig bostad. Då kan jag se med helt nya ögon, berättar Anna.

Estetik, funktionalitet och personlighet

Det är inte bara det visuella som är viktigt. Anna arbetar alltid med estetik och funktionalitet i kombination med ett personligt uttryck för de boende.

– Man måste ju känna att någon faktiskt bor här, säger Anna.

Anna beskriver att det ofta inte bara är möblerna som sätter inredningen i hemmet utan att bl.a. genomgående materialval och färgsättning är minst lika viktigt.

Kontorsmiljö i relation till varumärket

På Anna Bülow arbetar de även med styling på företag för en kontorsmiljön i relation till varumärket.

– Det är häftigt att se att man kan stärka marknadskommunikationen genom inredning, säger Anna.

Behöver du hjälp inför en försäljning, i ditt privata hem eller på kontoret? Skicka er inredningsförfrågan via mail eller ring 070-211 13 25.

Kika även in Annas instagram!

inredning som håller över tid och trender

Anna Bülow Homestaging & inredning

Skriv ut