Göteborg Laser & Estetik

Säkerhet och kvalitet särskiljer Göteborg Laser & Estetik från oseriösa kliniker på marknaden

Anna Karlström Webbjournalist

Göteborg Laser & Estetik finns idag en bred verksamhet med allt från kirurgiska sköhetsingrepp, medicinsk hudvård, laserbehandlingar till de senaste skönhetsbehandlingarna.

En sak står alltid i centrum, oavsett om du gör en läppförstoring, fillersinjektion eller bröstoperation. Det är säkerheten. Här blir du alltid behandlad säkert och med stor trygghet.

Specialistkliniken hittar du på Trädgårdsgatan i centrala Göteborg.

”Oseriösa skönhetskliniker drabbar hela branschen”

Att behandlingarna är säkra ser många som en självklarhet, något som tyvärr inte stämmer överallt.

Flertalet aktörer på marknaden är oseriösa vilket drabbat hela skönhetsbranschen och satt de seriösa klinikerna på prov.

– Många säger att de är en säker klinik, med det stämmer inte. Det är ett stort problem i branschen, beskriver Jacklin.

– Det finns inte erfarna ansvariga på plats och därmed inte resurserna som krävs om något går fel, fortsätter Kiarash.

Säkerhet genom erfarenhet och kompetens

Det genomgående budskapet under intervjun var säkerheten och seriositeten på kliniken. Kirurgerna och de ansvariga läkarna på plats har mycket erfarenhet och stor kunskap inom kirurgin.

– Här finns resurserna både sett ur klinisk erfarenhet och vår utrustning för att säkerställa de höga krav vi och våra kunder ställer på verksamheten. Det är vad som krävs för att åstadkomma enastående plastikkirurgiska behandlingsresultat, säger Jacklin.

Intigritet som uppskatas av kunderna

– Vi behandlar som om det var våra närmaste, med respekt och trygghet, säger Jacklin.

Önskar en kund en behandling personalen har erfarenhet av inte blir bra eller kan vara en risk för patienten utförs det inte. Vid en konsultation görs alltid en bedömning om vilken behandling som passar bäst.

– Vi är mycket måna om våra patienter både inför, under och efter en behandling, berättar Kiarash.

Brett utbud; från skönhetsbehandlingar till operationer

Göteborg Laser & Estetik är specialister inom skönhetsbehandlingar, medicinsk hudvård och plastikkirurgi. Inom segmentet skönhet innefattas såväl hudvårdsbehandlingar, injektionsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och laserbehandlingar för hårborttagning. De kirurgiska operationerna är de större ingreppen som t.ex. fettsugning, bukplastik, förstoring eller förminskning av bröst.

– På Göteborg Laser & Estetik arbetar specialister med lång erfarenhet ino medicinsk hudvård och sköhetsbehandlingar, säger dr Mohmmad-Ali Haghsheno, medicinsk ansvarig på kliniken.

Injektioner med fillers och botox

När Kiarach beskriver injektionsbehandlingar med fillers och botox berättar han hur stor skillnad det blir på resultaten beroende på vem som utför injektionerna.

– Gör man det rätt blir det bra och ser naturligt och äkta ut.

De beskriver att injektionsbehandlingarna idag har blivit ett relativt enkelt sätt för flera kliniker att tjäna pengar utan att bry sig om resultatet. Många verkar ur ett kommersiellt syfte vilket skadat ryktet för fillers och botox överlag berättar Kiarash.

– Vi har aldrig haft kunder som varit missnöjda och velat ta bort en injektionsbehandling. Däremot har de kommit från andra kliniker och så har vi fått rätta till deras misstag, avslutar Jacklin.

Såhär tycker Julia Sokolowska

På grund av ett tidigare besök på en annan klinik kändes det lite osäkert och nervöst när jag kliv in och mötte behandlare Kiarash . Bemötandet fick mig att väldigt klart känna att detta var seriöst och professionellt men ändå en trevlig känsla som fick mig att slappna av. Han förklarade tydligt och vi båda kom fram till samma resultat. Han förstod precis vad jag önskade.

Behandlingen förvånande mig då jag tidigare varit hos en annan klinik. Här kändes det rätt under behandlingen. Smärtfritt och en tydlighet om var  de skulle sticka och utföra.

Även resultatet förvånade mig då resultatet blev precis som jag önskat. Kiarash utförde något jag inte trodde kunde bli så uttänkt och utfört som jag bara föreställt mig i mina tankar. Under hela behandlingen kändes varken stress eller smärta av något slag, jag var aldrig obekväm eller rädd för missförstånd.

Jag är väldigt nöjd och rekommenderar starkt att besöka Kiarash på Göteborg Laser & Estetik. Själv är jag besluten att göra detta.

Kontakt Göteborg Laser & Estetik

Kontakta kliniken på 031-13 66 60 eller via e-mail om du är intresserad av en konsultation eller behandling.

Estetisk kirurgi och mer än 100 andra behandlingar

Göteborg Laser & Estetik


Skriv ut