Hypoxi_media_news

Punktförbränn med vakuumtryck

Anna Karlström Webbjournalist

Susanna Erixon har alltid varit intresserad av friskvård och hälsa. När hon valde att byta bana i livet var det en självklarhet att rikta in sig på att främja god hälsa hos människor.

HYPOXI® är en enkel metod som ger snabba och slående resultat. Den lågintensiva träningen tillsammans med vakuumtrycket gör att du ökar din pulsnivå till en nivå som är optimal för fettförbränning.

Naturlig träningsform med vakuumtryck

12539986_10153163717515388_303113869_nHYPOXI® är känt världen över och används inom såväl sjukvård som friskvård, träning och rehabilitering. Susannas hoppas att metoden ska kunna remitteras och fungera med högkostnadsskydd i Sverige, precis som i många andra länder.

2013 öppnade Susanna upp sin studio, ett stenkast från Avenyn i centrala Göteborg. Studios finns även i Stockholm och Jönköping. HYPOXI® -metoden framtogs av den österikiska idrottsfysiologen Dr. Norbert Egger, de har sedan gjorts flera olika forskningsstudier på metoden på universitetssjukhusen i Salzburg och Hamburg.

HYPOXI® är en metod för riktad fettförbränning och är en teknik som bygger på koppning och lymfdränage, vilket innebär att man använder sig av vakuumtryck och ökar blodcirkulationen.

Kombinera träning och vakuumtryck

Med hjälp av en specialanpassad träningscykel eller ett löpband i kombination med en maskin som arbetar med hudåtstramning uppnår du slående resultat. Förutom att minska i kroppsomfång eller celluliter så främjar det även din hälsa och förbränner det inre och farliga fettet.

Med HYPOXI® kan du arbeta med punktförbränning och i jämförelse med att träna på en traditionsenlig motionscykel är fettförbränningen tre gånger så effektiv.

Slående resultat efter 4 veckor

En HYPOXI® -kur består av 12 tillfällen, fördelade på fyra veckor, tre gånger i veckan. När du startar en HYPOXI® -kur har du först en kostnadsfri konsultation med Susanna där ni går igenom upplägget, maskinerna, om ni har några eventuella sjukdomar som bör tas i beaktelse inför kuren samt hur din kost ser ut.

– Vi kan göra en uträkning för hur mycket kalorier du ska äta per dag för att uppnå maximal fettförbränning och önskad viktnedgång. Önskar man att få ett striktare kostschema så går även det att ordna, säger Susanna.

Nöjda kunder

Men det är inte bara vikten som är i fokus. När du genomgår en HYPOXI® -kur är det snarare kroppsomfånget som är i fokus och du mäts därför på åtta ställen från midjan ner till knäna den första, sjätte och tolfte gången. Resultaten är slående och kunderna nöjda;

“Jag har alltid varit smal, men under de senaste åren har jag börjat samla fett kring midjan som hänger över byxkanten! Efter en kur har jag minskat så mycket att jag nu kan ha en tight t-skjorta igen!” – Kvinna, 47 år

Följ HYPOXI® Göteborg på Facebook för fler kommentarer, erbjudanden och nyheter!

Är HYPOXI® något för dig?

HYPOXI® är extra bra för dig:

  • Minska i centimeter och gå ner i vikt
  • Reducera fett på specifika områden såsom lår, stuss och mage
  • Få en skjuts i träningen och använda en naturlig och lätt träningsmetod
  • Minska celluliter och få en spänstigare och mer elastisk hud
  • Förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättning
  • Få bukt med vätskeansamlingar i ben och fötter
  • HYPOXI® är även ett bra komplement till rehabilitering, eftersom ökad cirkulation påskyndar läkningen och även återhämtning av muskler.

Susanna har hjälpt både män och kvinnor i alla åldrar. Alla har fått strålande resultat och är positiva till den lättsamma träningen som det faktiskt är. Ett pass består av 20 minuter på en liggande hudåtstramningsmaskin där du ligger i en dräkt med vakuumtryck följt av 30 minuter på löpband eller en liggande eller stående cykel med vakuumtryck.

Pris för fettförbränning och hudåtstramning, 12 tillfällen à 50 min 7 650 kr (ca. 640 kr/gång)
Pris för fettförbränning, 12 tillfällen à 30 min 5 550 kr (ca. 460 kr/gång)

Punktförbränn med en 4-veckors Hypoxi-kur!

HYPOXI®


Skriv ut