Klaras_höst

Presentaskar från Klara´s är bästa merförsäljningsprodukten

Anna Karlström Webbjournalist

Att ha med sig en present när man går hem till vänner på middag eller blir bjuden på kalas tillhör vett och etikett och är för de flesta en självklarhet. Vad man ska ha med sig är däremot inte lika enkelt. Förrän nu.

Klara´s presentdesign tar fram otroligt vackra handmålade askar och presentförpackningar med underbart innehåll.

Handmålade motiv och vackra budskap

Det som särskiljer produkterna från Klara’s framför andra i branschen är deras fokus på den vackra utsidan och de fina budskapen . Konstnären bakom alla motiv är Annica Petterson, hon skapar vackra motiv och hittar fina budskap att pryda förpackningarna med. De handmålade motiven gör verkligen det lilla extra, säger Anders.

Presenter efter säsong

Motiven på askarna görs efter säsong med budskap för olika tillfällen och högtider. Kan det bli personligare än att ge bort vännernas favorit-te med en fin hälsning nästa bjudning? Eller ge en vacker förpackning med texten ”Hipp Hurra” på till födelsedagsbarnet

– Vi har även motiv som passar hela året. Du kan ge en höst- eller julhälsning på en chokladask i kombination med en flaska vin eller en större present nästa gång du ska på kalas, säger Anders.

Klaras

Mjuk kola, chokladpraliner och te

Presentaskarna ska inte bara köpas på grund av den vackra utsidan, även om den anledningen är god nog. Även askarnas innehåll är värda att slå ett slag för. Och tro mig, för jag fick smaka…

De vackra askarna och presentpåsarna fylls med mjuka kolor, chokladpraliner och te. Se hela utbudet i webbbutiken!

Bästa merförsäljningsprodukten

Anders beskriver askarna som den ”bästa merförsäljningsprodukten” vilket sedan starten varit visionen för företaget.

Och säljer, det gör dem.

– Vi har fått fint resultat från flera butiker och av några har vi till och med fått meddelanden som ”herregud vad de säljer” och de har behövt påfyllning väldigt snabbt.

Många fördelar med presenter från Klara’s

Anders ger tre fördelar med att köpa in produkterna från Klara´s presentdesign.

1.Prisvärd för sin kvalité

– Produkterna kan säljas för mellan 49-89 kr ut till kund vilket är ett bra pris för den kvalitén. Det känns som man får riktigt mycket för pengarna.

2.Lång hållbarhet

– Något vi vet butikerna uppskattar är våra produkters långa hållbarhet. De håller upp till 12 månader vilket gör att de inte behöver vara rädda att de inte ska sälja slut.

Dessutom är alla praliner tvistade i papper vilket gör dem tåliga för värme, då de inte klibbar ihop som de lätt gör om de inte är inslagna.

3.Korta leveranstider

– Vi levererar snabbt i hela Sverige. På mindre än en vecka har butikerna sina beställda varor .

Sälj Klara´s gåvor i din butik

Vill du sälja de vackra och välsmakande presenterna från Klara’s i din butik? Ta kontakt här eller lägg din beställning direkt i webbbshoppen.

Vill du ha den perfekta merförsäljningsprodukten i din butik?

Klara's presentdesign


Skriv ut