lillhagens_tandklinik_media_news

Foto: ©Anna Karlsrtöm

Personlig, prisvärd och högkvalitativ tandvård hos Lillhagens Tandklinik

Anna Karlström Webbjournalist

Bara 10 minuter från centrala Göteborg besöker jag den personliga tandläkarmottagningen med de prisvärda behandlingarna. Lillhagens Tandklinik är en välkomnande klinik med topmoderna lokaler som utför allt från tandimplantat och rotfyllningar till flertalet estetiska behandlingar. Vi pratar om de senaste teknikerna inom branschen som återfinns på kliniken, prisvärd tandvård och så ber jag om experternas tips för god munhygien. ­

Behandlingar av högsta kvalité

Vid intervjun på Lillhagens Tandklinik pratar vi återkommande om bredden på behandlingar som utförs och jag får engagerade beskrivningar på vad de olika innebär. På kliniken görs också flertalet högkvalitativa estetiska behandlingar som fasader, kronor, broar och implantat.

Prisvärd tandvård

Visionen på Lillhagens Tandklinik är att alla ska ha råd att gå till tandläkaren. Många väljer att inte gå till tandläkaren för att det är för dyrt vilket Lillhagens Tandklinik vill ändra på. Kliniken erbjuder bland annat alla nya patienter en första undersökning för endast 150 kr, vilket de flesta har råd med.

– Så här års är det en perfekt julklapp, man kan få en undersökning och borttagning av tandsten för 300 kr, säger Lif Zeneli, administratör.

Expertis och specialkompetens

Vikten av kvalité och kompetens går inte att gå miste om under mitt besök på kliniken. Högutbildad personal,  Mirlinda Zeneli är utbildad tandläkare på Karolinska Institutet och Göteborgs universitet och har en tandteknisk bakgrund. Den tekniska bakgrunden är en stor fördel vid högestetiska ingrepp och mer specifika fall.

– Med min bakgrund och erfarenhet kan jag se hur jag ska gå tillväga och vilka möjligheter som finns för patienten, säger Mirlinda Zeneli, tandläkare.

Klinik har också ett nära samarbete med Lars Sennerby som är professor inom implantatkirurgi.

– Vi samarbetar med Lars när det kommer in patienter med komplicerad problematik, de kan exempelvis ha blivit nekade av tidigare tandläkare eller fått höra att deras problem inte går att fixa. Genom oss får de den hjälp de behöver, vi finns för dem. Vi försöker alltid i samråd med patienten hitta en lösning som är genomförbar och realistisk, berättar Mirlinda.

lillhagen_tandklinik_media_news

Tandläkare som gör det extra

Lillhagens Tandklinik genomsyras av hög kvalité. Det i kombination med det personliga engagemanget och den genuina relationen med patienterna är vad som gjort kliniken till ett eftertraktat tandvårdsval.

Här känner man verkligen av gemenskapen i teamet, hur de älskar sitt arbete och ständigt är på jakt efter sätt att utveckla sin kompetens och kliniken.

– Vi har kul på jobbet och gör alltid det lilla extra för våra patienter som alltid är det viktigaste för oss, säger Terese Vallentin som är tandsköterska på kliniken.

Återkommande- och nya patienter på rekommendationer

Kliniken har varit verksam i tre år och har gått från väldigt få patienter till att idag nästa vara fullbelagda. När jag frågar om framgångsreceptet är de överens.

– Framförallt det personliga engagemanget, att vi tar oss tid för varje patient oavsett stora eller små problem och har roligt på jobbet, vilket det också märks i bemötandet. Dessutom får vi många nya patienter genom rekommendationer från tidigare samt att vi har mycket fördelaktiga priser.

3 tips för god munhygien

Det finns mycket du kan göra själv för att hålla en god munhygien och ge dina tänder så goda förutsättning som möjligt berättar Mirlinda och ger tre tips:

  1. Borsta tänderna två gånger om dagen, gärna med eltandborste
  2. Tandtråd efter tandborstning och flour på kvällen
  3. Sund kosthållning

 

Boka tid på 031 552270 eller besök kliniken på Gamla Lillhagsvägen 134 A.

Gå till tandläkaren för 150 kr

Lillhagens Tandklinik


Skriv ut