Lillhagens_tandklinik

Personlig, trygg och högkvalitativ tandvård hos Lillhagens Tandklinik

Anna Karlström Webbjournalist

Bara 10 minuter från centrala Göteborg besöker jag den personliga tandläkarmottagningen med de prisvärda behandlingarna. Lillhagens Tandklinik är en välkomnande klinik med toppmoderna lokaler som utför allt från tandimplantat och rotfyllningar till flertalet estetiska behandlingar. Vi pratar om deras fokus på patienten, den ökade efterfrågan på estetiska behandlingar och vikten av högkvalitativ vård. ­

Behandlingar av högsta kvalité

Vid intervjun på Lillhagens Tandklinik pratar vi återkommande om bredden på behandlingar som utförs och jag får engagerade beskrivningar på vad de olika innebär. På kliniken görs också flertalet högkvalitativa estetiska behandlingar som fasader, kronor, broar och implantat.

Högkvalitativ estetisk tandvård

Efter olika typer av behov erbjuds estetiska behandlingar på Lillhagens Tandklinik. Allt från små protetiska ingrepp till större omfattande behandlingar. Ett urval av de behandlingar som erbjuds är broar, fasader och kosmetisk tandvård, så som tandblekning.

tandklinikFör stora behandlingar har kliniken patienter från hela Sverige, samt även från utlandet. Mindre saker som irriterat en patient länge, kanske flera år, kan kliniken åtgärda så att patienten blir nöjd, t.ex. ett mellanrum mellan tänderna. Det behöver inte vara så omfattande saker som görs. Ibland kan det vara det lilla som gör en stor skillnad. Det är tydligt att Lillhagens Tandklinik värnar om patienternas trygghet och resultat.

– Man ska komma till oss för att vi har en väldigt skicklig och kunnig tandläkare, som brinner för det hon gör och har många års erfarenhet. Mirlinda är tandtekniker i botten och hon ser alltid helheten. Hos oss blir man väl omhändertagen för att vi alltid ser till patientens bästa, beskriver Terese, tandsköterska.

Expertis och specialkompetens

Vikten av kvalité och kompetens går inte att gå miste om under mitt besök på kliniken. Högutbildad personal,  Mirlinda Zeneli är utbildad tandläkare på Karolinska Institutet och Göteborgs universitet och har en tandteknisk bakgrund. Den tekniska bakgrunden är en stor fördel vid högestetiska ingrepp och mer specifika fall.

– Med min bakgrund och erfarenhet kan jag se hur jag ska gå tillväga och vilka möjligheter som finns för patienten, säger Mirlinda Zeneli, tandläkare.

Klinik har också ett nära samarbete med Lars Sennerby som är professor inom implantatkirurgi.

– Vi samarbetar med Lars när det kommer in patienter med komplicerad problematik, de kan exempelvis ha blivit nekade av tidigare tandläkare eller fått höra att deras problem inte går att fixa. Genom oss får de den hjälp de behöver, vi finns för dem. Vi försöker alltid i samråd med patienten hitta en lösning som är genomförbar och realistisk, berättar Mirlinda.

Lillhagens_tandklinik_tandläkare

Tandläkare som gör det extra

Lillhagens Tandklinik genomsyras av hög kvalité. Det i kombination med det personliga engagemanget och den genuina relationen med patienterna är vad som gjort kliniken till ett eftertraktat tandvårdsval.

Här känner man verkligen av gemenskapen i teamet, hur de älskar sitt arbete och ständigt är på jakt efter sätt att utveckla sin kompetens och kliniken.

– Vi har kul på jobbet och gör alltid det lilla extra för våra patienter som alltid är det viktigaste för oss, säger Lif, tandsköterska.

Återkommande- och nya patienter på rekommendationer

Kliniken har varit verksam i tre år och har gått från väldigt få patienter till att idag nästa vara fullbelagda. När jag frågar om framgångsreceptet är de överens.

– Framförallt det personliga engagemanget, att vi tar oss tid för varje patient oavsett stora eller små problem och har roligt på jobbet, vilket det också märks i bemötandet. Dessutom får vi många nya patienter genom rekommendationer från tidigare samt att vi har mycket fördelaktiga priser.

”Kunnig, proffsig och glad personal”

Här på Lillhagens tandklinik är det kunnig, proffsig och glad personal. Man blir väl omhändertagen i en lugn och trevlig miljö. Fokus är på dig som patient från början till slut”. Så säger en av patienterna, Jenny Mccarthy.

Boka tid på 031 552270 eller besök kliniken på Gamla Lillhagsvägen 134 A.

Gå till tandläkaren för 150 kr

Lillhagens Tandklinik


Skriv ut