Life_long_media_news

På Life Long Clinic skapas ett långt, friskt och vackert liv

Anna Karlström Webbjournalist

Life Long Clinik är en klinik vars namn verkligen beskriver verksamheten väl. Här bevaras kropp och själ och de bästa förutsättningarna för ett långt, friskt och vackert liv skapas. Bara ett stenkast från Avenyn hittar vi den mysiga och genuina kliniken där en egen oas bildas så fort du kliver in genom dörren. När du kliver in i lokalen möts du av porlande vatten, vänligt bemötande och professionell kunskap och du känner direkt att detta är en plats du vill vara på.

En oas av välmående

Life Long Clinic är uppdelad i två delar för att skapa ett bredare utbud för kunden, den ena delen består av skönhetsbehandlingar och den andra behandlar hälsa och friskvård. Kliniken arbetar alltid för kvalitativ utveckling och är alltid i framkant när det kommer till behandlingar, apperaturer och tekniker. Mycket som sker på kliniken är ovanligt i Sverige men desto mer känt runt om i världen och inte minst i Hollywood där många trender hämtas ifrån.

Kvalitén och säkerheten är alltid i det främsta rummet och på Life Long Clinic kan man alltid räkna med de modernaste teknologierna och bästa möjliga resultat.

– Vi ser alltid säkerheten och kvalitén i det vi gör som det viktigaste, detta i kombination med att vi ser varje kund och anpassar varje behandling, vad det än är, till kundens speciella behov, säger Amal som är klinikchef.

Bli frisk med teknologisk utrustning

Många människor är idag stressade, lider av värk eller är bara allmänt nedstämda eller trötta. Genom tekniskt avancerad utrustning och kvalificerade behandlingar möts varje kund som en individ och varje behandling skräddarsys för kundens behov. Variationen av behandlingar är stor och det finns flera tekniker för olika stadier i sjukdomsförloppet.

– En del kommer hit med ett besvärligt ryggskott, vi behandlar det och föreslår att nästa gång kanske de ska komma i förebyggande syfte för att slippa den värsta värken. Vi arbetar både förebyggande, vid mer akuta tillstånd och även med rehabilitering efter skador, säger Giorgio som är kirosteopat och ansvarig för hälsodelen på kliniken.

Den tekniska utvecklingen är stor och personalen arbetar alltid för att hitta nya bättre behandlingsalternativ. De ser hela tiden vilka nya tekniker som finns på marknaden och är samtidigt noga med att undersöka vad som spås komma i framtiden. En del behandlingsmetoder på Life Long Clinic finns inte på några fler ställen i Sverige och kunder reser från hela Sverige och delar av Europa för att ta del av de kvalitativa teknikerna.

Inre och yttre skönhet

Utbudet när det kommer till skönhet är oändlig och kunskapen och engagemanget bakom varje teknik och behandling likaså. Amal beskriver varje behandling och alla apparaturer med inlevelse och profession och vad som hela tiden lyser igenom är kvalitén och kundens upplevelse. Alla behandlingar sker utan kirurgi och Amal beskriver naturligheten i behandlingarna de arbetar med.

– Man kan säga att man bara går in och retar kroppen lite för att få den att starta den naturliga produktionen av olika ämnen i kroppen. Det är alltså helt naturligt och den största delen sker av kroppens egen kraft.

Du kan göra allt från kemiska peelings och permanent hårborttagning  till fettreducering och anti-aging-behandlingar, se hela utbudet av behandlingar här.

Kontakta Life Long Clinic för att se hur de kan hjälpa dig.

Ta hand om dig själv på Life Long Clinic

Life Long Clinic


Skriv ut