Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/00/198000/medianews24.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601 Om oss | Media News – Intressanta nyheter via sociala medier Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/00/198000/medianews24.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Anna Karlström

Webbjournalist

Kontakta redaktionen

Har du en intressant nyhet att berätta om eller är ert företag i startgroparna med ett nytt spännande projekt? Med ett redaktionellt innehåll i form av en nyhetsartikel hjälper vi er att nå ut till era kunder via digitala och sociala medier.

031-357 94 67

info@medianews24.se

Om oss

Vill du sprida nyheter om ditt företag i digitala medier

Media News är en del av en snabbväxande koncern där vi idag är ca 37 anställda med kontor i centrala delar av Stockholm och Göteborg. Koncernen grundades i Stockholm våren 2007.

Vi är ett digitalt företag som producerar digitala annonskampanjer och redaktionellt innehåll i sociala medier. Genom ett effektivt koncept får vi er målgrupp att agera. Vi ser oss som experter på sociala medier och har den ungdomliga kunskapen och nyfikenheten kring digitala medier. Vi är ett drivet entreprenörsföretag med stora ambitioner och brinner för ständig utveckling.

Vårt koncept

Sedan vi startades har vi under åren själva köpt in annonser, PR tjänster, analyser och anställt människor som är experter på såväl journalistik som sociala och digitala medier. Vi vet därför hur svårt det är att kunna allt på en marknad som rör sig i ett extremt tempo. Vi är med vår erfarenhet övertygade om att ert företag tjänar mer pengar och skapar ett bättre värde genom att flytta fram ett fokus på det ni är bäst på, er kärnverksamhet.

Tillsammans med er skräddarsyr vi ett koncept som är rätt för ert behov och er budget och vi blir därefter en partner som hjälper er i närvaron i sociala medier.

Målgruppsanalys

För att uppnå bästa möjliga resultat inleds samarbetet med en målgruppsanalys där vi identifierar hur era nuvarande kunder ser ut och vart dem idag finns. Analysen säkerställer i vilka sociala medier målgruppen är mest aktiv och hur dem idag letar upp liknande tjänster och produkter. Målgruppsanalysen ligger till grund för samarbetet och styr planeringen för kommande aktivitets och annonskampanjer.

Artikelproduktion – Native advertising

Genom native annonsering framställer vi unika nyhetsartiklar och förmedlar dem i sociala medier. Med en unik text producerad av en journalist bygger vi upp en intressant story om er verksamhet och hur ni arbetar. Vi har de rätta idéerna och kan konsten att kommunicera i digitala kampanjer.

Samtliga artiklar producerar med ett unikt content och sökordsoptimeras för att ta starka placeringar vid ett sök på er produkt, tjänst eller företag.

Ett sök på ert företagsnamn eller produkt på Google kan idag vara helt avgörande för om man vinner en kund eller inte. Våra redaktionella kampanjer tar positiva placeringar och ökar möjligheterna för att konvertera en kund till en intäkt.

Annonsering i rätt medier

Löpande i vårt samarbete annonserar vi med kreativa kampanjer genom sociala medier så som i Facebook, Linkedin och Google. Annonserna kommer att synas där er kundgrupp är mest aktiv. Vi ansvarar för att löpande skapa annonskampanjer för att få era potentiella kunder att välja och hitta just er.

  • Vi är experter och sprider annonskampanjerna via rätt medier. Vi kan annonsverktygen och tekniken för att nå effekt.
  • Vi marknadsför er där flest människor är aktiva. I sociala medier finns 70% av Sveriges befolkning aktiva varje dag.
  • Vi skapar viral spridning av de kampanjer vi startar. Den bästa kampanjen sprids kostnadsfritt av människor som gillar det dem ser och läser.

Rådgivning & nyheter

Tillsammans med våra kunder blir vi rådgivare och vi vill att ni ser oss som en partner kring er satsning på sociala medier. Vi kommer ge entreprenöriella och nytänkande råd och förslag på samarbeten för hur vi tillsammans med er kan uppnå bästa möjliga resultat.

Löpande under samarbetet ger vi er också intressanta och värdefulla nyheter om vad som händer på den digitala marknaden.

Läs vidare om vårt koncept

Från kundanalys till utformning av redaktionella artiklar, till kreativa kampanjer i sociala medier.

Målgruppsanalys

Vi identifierar din verksamhets kundbas och dess aktiviteter i sociala medier.

Artikelproduktion

Vi utformar redaktionella artiklar om din verksamhet som sprids i sociala medier.

Annonsering i rätt medier

Med kreativa kampanjer sprids din artikel löpande i de sociala medier där just din målgrupp finns.

Rådgivning & nyheter

Media News är din självklara samarbetspartner och rådgivare för er närvaro i sociala medier.

Vill du veta mer eller få hjälp
att marknadsföra er via sociala medier?

Du hittar oss centralt i både Stockholm och Göteborg.
Ring eller maila vårt kontor i Göteborg redan idag!

Kungsgatan 48
111 35 Stockholm

031-357 94 67 info@medianews24.se

Referenscase

Här följer några exempel på kunder vi har hjälpt att synas genom artikelproduktion och spridning av annonskampanjer i sociala medier. Våra artiklar publiceras både på vår kampanjsajt kampanj24.se samt på vår huvudsajt medianews24.se. Artiklarna sökmotoroptimeras och anpassas för att fånga just era intressenter. Tillsammans tar vi fram sökord som bäst representerar er verksamhet och ert mål med kampanjen.

Changemaker Educations AB

Changemaker Education har vi hjälpt nå intresserade studenter med hjälp av en riktad artikel och spridning i sociala medier.

Prioritet Finans

Prioritet Finans är ett av Sveriges ledande finansbolag. Vi har hjälpt dem nå potentiella småföretagare genom kampanjer på Facebook.

Cramo AB

Cramo håller kompetensutveckling inom bland annat arbetsmiljö. Vi har hjälpt dem nå ut med sina utbildningar till intresserade personer via LinkedIn.

Balansekonomi Svenska AB

I samarbetet med Balansekeonomi har vi skapat artiklar och kampanjer på Facebook, för att nå ut till nya deltagare till deras föreläsningar.