winetasting

MRG Wines festliga bubblor utan alkohol i samarbete med Richard Juhlin

Anna Karlström Webbjournalist

Att uppleva festligheter och flärd ska inte gå hand i hand med alkoholhalten i glasen som det skålas med. Att avnjuta ett kallt och krispigt glas bubbel en varm sommareftermiddag handlar om livskvalité och sunda livsval. Vinhuset MRG Wines tar fram alkoholfria viner och bubbel som förvånar med både smak, kvalité och obefintliga alkoholmängd.

Richard Juhlin – världens främsta champagneexpert

Tillsammans med champageexperten Richard Juhlin presenter MRG Wines tre mousserande alkoholfria viner. För att ständigt utveckla konceptet, kvalitén och produktutbudet har verksamheten länge samarbetat med Richard Juhlin. Ett etablerat namn i branschen och en välkänd profil med många prestigefyllda utmärkelser tack vare sin unika smak och doft.

Riddaren av Champagne

Richard har bland annat blivit utnämnd till Riddaren av Champagne. Han är också den i världen som har provat flest Champagne, med hela 9000 olika varianter är han en riktig guru i ämnet.

En unik metod för att behålla kvalitén kombineras med druvor från de finaste vingårdarna i Frankrike, kvalitén på vinerna är hög och smaken är i toppklass.

Tips på mousserande vin!

De alkoholfria vinerna ger samma festliga känsla med fantastisk smak, fina flaskor och uppfriskande bubblor. Det bubbliga vinet har verkligen blivit en succé och har hyllats då det, precis som i MRG Wines andra viner, smakmässigt inte märks av att man uteslutit alkoholen.

– Alla pratar om det mousserande vinet, många blir förvånade över att det inte är någon alkohol i och att det är så otroligt gott, säger Moa.

Smak och kvalité kommer alltid först

Bland MRG wines viner finner vi både fylligt rödvin, halvtorrt vitt vin, fruktigt rosé och bubbligt mousserande. MRG väljer själva ut vingårdarna och är med i hela processen från druva till vin för att säkerställa kvalitén och smaken.

Handplockade druvor

Vinerna framställs på handplockade druvor med unika metoder för att behålla karaktären och kvalitén som gör att man inte känner av att alkoholen är utesluten. MRG wines unika metoder ställer dem i framkant när det kommer till framställning av moderna avalkoholiserade viner idag.

– Det här är ett riktigt hantverk, vi har de godaste alkoholfria vinerna på marknaden, säger Moa.

Årets Pionjär 2016

Moa har utsetts till Årets Pionjär 2016 med motiveringen att Moa förändrat spelreglerna inom sin bransch och lyckats utöka marknaden med ett helt nytt segment av kvalité och exklusivitet. En nominering som visar på ett entreprenörskap i framkant, produkter med kvalité och en efterfrågan på den moderna marknaden.

MRG Wines goda alkoholfria viner finns att köpa hos Systembolaget, på restauranger och i utvalda ICA-butiker.

Det är gästen som gör festen, inte alkoholen

När sommaren snart är här står det många festliga tillställningar för dörren. Vid alla firanden, kalas eller jubileum finns det en dryck från MRG Wines som passar bra och bidrar med det där lilla extra. Med samma lyxiga känsla och goda smak skapas en fantastisk tillställning, för alla.

Vin för den som inte dricker alkohol

Att servera alkoholfritt vin skapar en stor gemenskap och utesluter inte dem som ska köra bil, är gravida eller av andra anledningar inte kan eller vill dricka alkohol. Med alkoholfritt vin kan du skapa vardagslyx med gott samvete som få andra saker kan slå. Se lyxen i att tillsammans med någon du tycker om korka upp en flaska kallt fruktigt rosévin en vårkväll eller unna dig ett glas krispiga bubblor på terrassen när du kommer hem från jobbet.

Njut av alkoholfria viner

Det finns otaliga fördelar med att njuta av alkoholfria viner. När smakerna idag är lika goda, om inte godare, är detta en trend som spås växa sig allt större på marknaden. Många hoppas på en framtid med mindre berusning och mer hälsosamma och kvalitativa val. Och därmed bryta de alkoholmässiga normerna som finns i dag. Moa lyfter vikten i gemenskapen för alla oavsett alkoholhalten i glasen.

– Ingen ska känna att man behöver dricka alkohol, frågan om man vill ha vin med eller utan alkohol ska vara lika normal som om man vill ha kaffe med eller utan mjölk säger Moa.

Skapa lyxiga festligheter utan alkohol

MRG Wines


Skriv ut