julklapp_tips_media_news

Media News tipsar om julklappar

Anna Karlström Webbjournalist

Julen närmar sig med stormsteg och julklappshetsen tar lika stora kliv den. Vad har hon önskat sig? Vad ska vi köpa? Hur mycket får det kosta? Kommer han bli glad? För att göra det hela lite enklare har vi på redaktionen listat våra tips på julklappar som gör få besvikna.

arosett

Träningskort!

crossfit_gym_media_news

Kan låta lite tråkigt mitt i lussekattsbaket och knäckförberedelser. Men tro mig, när julen är över och de sista pepparkakssmulorna är borta vill man sudda bort allt vad sötsaker heter och ser en ny hälsosammare tid framför sig. Ett presentkort på Crosfit Södermalm kan få vem som helst att känna adrenalinet och träningslusten!

Artistlektioner!

music_artist_media_news

Har du ett barn eller ungdom i familjen som drömmer om att bli artist? På Dreamworld arbetar Emmy och Terry med unga förmågor som brinner för sång, musik och artisteri. Med lektioner får man testa på livet som artist och får förutsättningarna för att lyckas i branschen.

Resa!

ide_travel_media_news

Att möta våren i ”lilla Paris” känns modernt och 2017. Ungern och Budapest beskrivs som lilla Paris och erbjuder mer än du kan tänka dig. Bl.a. härligt klimat, prisvärd mat och shopping, thermalbad och storstadsliv. Med Idé Travel kan du ge någon du tycker om en julklapp de sent kommer glömma!

Bubblor!

rj_kalmar0970

Lagom till nyårsafton kan du ge bort en flaska bubbel i julklapp. Vinhuset MRG Wines har tagit fram alkoholfria viner och bubbel som förvånar med både smak, kvalité och obefintliga alkoholmängd. En perfekt julklapp även för den som är gravid, agerar chaufför eller helt enkelt har lika trevlig utan alkohol.

Skönhetsbehandling!

facebook

Dags för någon i släkten att få lite egen tid och en stunds avkoppling. Kanske en ansiktsmask, peeling, massage står på önskelistan? Ett presentkort hos Klinik Pangea, Estetikkliniken eller Life Long kan få vem som helst att finna inre ro och blir extra vinterfräsch.

Kultur!

apkonster1

Upplev kultur tillsammans. Såväl Blå Stället i Angered som Frölunda Kulturhus har ett proppfullt schema där alla kan hitta något de vill se eller göra. Är mottagaren ingen kulturfantast kanske ett biobesök, en simtur i simhallen, eller musikal är mer populärt under granen.

Hålfotsinlägg och skor!

ortoped_goteborg_media_news

Många skador kan lindras och förebyggas med hjälp av rätt skor och anpassade hålfotsinlägg. Har du en hurtbulle i familjen kan en julklapp från Idrottsortopederna.se vara det optimala alternativet. Här finns både skobutik med snygga skor av hög kvalité och egen  produktion av hålfotsinlägg.

Thermoflytunderkläder!

familj

Vill du stå högt i kurs på julafton? Ge då bort kläder från Thermotic som klarar alla temperaturer och som dessutom har hög flytfunktion. För personer som gillar utomhusaktiviteter, friluftsliv och att vara vid- och på havet är detta den perfekta julklappen!

Tandvård!

lillhagens_tandklinik_media_news

Efter julgodis, glögg och risalamalta kan ett tandläkarbesök vara en mycket uppskattad julklapp. Hos Lillhagens tandklinik är bemötandet otroligt och kvalitén likaså. Nu erbjuds alla nya kunder undersökning och borttagning av tandsten för 300 kr, ho ho ho…

Ögonbehandling!

aveny_ogon_media_news

För många som är beroende av glasögon kan en ögonbehandling innebära livslång frihet. Ge någon möjligheten att obehindrat cykla, segla eller träna och du blir garanterat populär. Aveny Ögonklinik erbjuder undersökningar, behandlingar och operationer med hög kvalité och säkerhet.

Vi önskar er en kul och fantastisk jul!

När julklapparna nu är i stort sett färdiga är det bara en sak kvar, rimmen! Om ni fastnar helt kan ni få tips och idéer av vår kreativa redaktion, info@medianews24.se. Vi önskar er en riktigt god jul och ett fantastiskt slut på 2016! Och viktigast av allt; Ta hand om varandra och var riktigt snälla!


Skriv ut