Praktikant till marknadsavdelning!

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Pluggar du marknadsföring eller kommunikation? Är du ute efter värdefull erfarenhet och meriter för din kommande karriär? Vill du vara en del av en fartfylld arbetsmiljö och omges av drivna och passionerade kollegor som siktar mot höga mål? Då är du rätt för oss!

Vilka är vi?

Media News är ett digitalt företag som arbetar med att producera och sprida redaktionella artiklar och annonser i digitala och sociala medier för att uppnå bästa möjliga värde för våra kunder. Bolaget som ingår i en privatägd koncern grundades 2007 och idag arbetar 37 anställda i åldern 23-42 år inom koncernen fördelat på kontoren i Göteborg och Stockholm. I Göteborg arbetar 13 engagerade och passionerade kollegor som alla siktar mot höga mål och vill göra en spännande karriär i ett växande bolag.

Vi söker nu en engagerad praktikant som vill få erfarenhet från en marknadsavdelning. Du kommer praktisera på vårt kontor i centrala Göteborg och bli en del av marknadsavdelningen. Du kommer få insikt i samt praktisk erfarenhet av arbetet på en marknadsavdelning genom att avlasta kollegorna på avdelningen som består av en webbkommunikatör, en webbdesigner, en webbjournalist och bolagets VD.

Låter det spännande? Detta är en utmärkt chans att få värdefull yrkeserfarenhet för din karriär! Vår förhoppning är att du ska börja till hösten.

Du kommer få avlasta och vara delaktig i följande arbetsuppgifter

  • Journalistiskt administrativa arbetsuppgifter
  • Produktion och publicering av material på webbplats och i sociala medier
  • Produktion av SEO-texter och Google Adwords kampanjer
  • Produktion och bearbetning av grafiskt material
  • Affärsutveckling och utveckling av vår webbplats

Vi söker dig som…

  • Har relevant utbildning eller kunskap
  • Har passion och stort intresse för arbetsuppgifterna
  • Är självgående och initiativtagande
  • Är positiv och social
  • Är driven och resultatfokuserad

Hur du ansöker

Maila din ansökan till per@medianews24.se

Vill du vara med på en spännande resa? Kontakta oss redan idag! per@medianews24.se | 073-515 83 95

Vårt koncept?


Via ett unikt koncept erbjuder vi målgruppsanpassad, redaktionell annonsering i sociala och digitala medier. Genom starka mediekanaler och med attraktiva artikelkampanjer bygger vi varumärke och genererar intäkter för våra kunder.

Vilka människor jobbar här?

Vi som arbetar inom företaget är mellan 23 till 42 år och vårt team kännetecknas av optimism, driv, engagemang och nyfikenhet. De flesta av oss har idrottsbakgrund vilket medför att vi är resultatinriktade och starka i grupp. Alla som arbetar inom företaget ska vara specialister inom sitt yrkesområde och brinna för sitt jobb. 50% av våra anställda har högskoleutbildning men vi rekryterar alltid efter personlighet och kunskap.

Arbetsmiljön

Kontoret präglas av glädje och passion. Vi vill att det ska vara kul att komma till jobbet och alla ska brinna för måndagar lika mycket som fredagar. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap med närhet till varandra. På detta sätt delar vi med oss av kunskap och sprider glädje och energi till varandra. Eftersom de flesta av oss har idrottsbakgrund har vi ofta någon pågående tävling. Musik i bakgrunden är en självklarhet.

Gemensamma aktiviteter

För oss är det viktigt att ha en bra sammanhållning! Varje månad har vi därför gemensamma idrottaktiviteter där vi kör allt från beachvolleyboll till badminton eller rockringstävlingar. Vi kör även kick-offer för nya medarbetare, gemensamma After Works samt sommarfest i juni och julfest i december.

Vi firar framgångar!


Vid trafikrekord, lanseringar eller försäljningsrekord skålar vi gärna tillsammans. Att fira vår framgång är en självklarhet och en viktig del av vår resa. Vi applåderar och kramar om varandra vid utmärkande prestationer. Om du har tur kan du få ett ”bra jobbat-kort” av någon kollega.

Sveriges bästa affärsskola

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges bästa affärsskolor, där du lär dig såväl säljteknik som psykologi. Under första veckan genomförs alltid en grundutbildning där du får lära dig vårt produktkoncept och grunderna inom försäljning och psykologi. Efter avslutad utbildning ingår en vidareutbildning vid ett tillfälle per vecka för att utveckla dig till en skicklig affärskvinna/affärsman. Löpande under din anställning ingår gemensamma workshops och specialistutbildningar för att främja din kompetens.

Karriärutveckling

Efter anställning och grundutbildning är genomförd avsätts tid för en individuell karriärplanering. I planen ingår olika utbildningsmoment för att utveckla din professionalism inom området du arbetar med. Personliga utvecklingssamtal sker vid ett tillfälle per månad om du arbetar inom sälj och en gång per kvartal om du arbetar med teknik, kommunikation, ekonomi eller marknadsföring.

Lönesättning

Vi tillämpar individuell lönesättning med fasta löner tillsammans med rörlig ersättning med provision och bonus. Lönesamtal genomförs en gång om året.

Anpassade arbetstider till föräldrar

För dig som är förälder vet vi vilket ansvar du bär för dina barn. Din familj är självklart det viktigaste och vi är därför flexibla med dina arbetstider. Behöver du hämta eller lämna barnen på förskolan så anpassar vi arbetsschemat så att du ska få vardagen att gå ihop.

Vad vi förväntar oss?

Vi vill att du ska brinna för ditt arbete till 100%. Du ska ha en passion och vilja att vara med på en spännande och utmanande resa. Du ska vara en problemlösare och sann optimist som ser möjligheter där andra ser hinder. Du ska vara talangfull och lättlärd. Då vi arbetar i en digital bransch som förändrar sig snabbt vill vi att du ska vara förändringsbenägen och nyfiken i största allmänhet. Du ska vara en bra lagkamrat som får din omgivning att växa. Du ska vara driven, självgående och ansvarstagande.

Vi erbjuder dig bland annat

Ett variationsrikt arbete med stort kundansvar

En efterfrågad & modern produkt i en digital miljö

Vidareutbildning och kompetensutveckling

Ett lärorikt arbete där du kommer pushas utanför din komfortzon

Ett entreprenörsföretag med stor delaktighet

Goda förtjänstmöjligheter

Frihet att välja vilken typ av bransch du ska bearbeta

Kollegor som är kompetenta och drivna lagspelare

Interna karriärmöjligheter