Kylkontroll-green-medianews

KylKontroll – det klimatsmarta valet för din fastighet

Anna Karlström Webbjournalist

Med ambitionen att minska kundernas miljöpåverkan arbetar KylKontroll Göteborg AB med tjänster inom kyla och värmepumpar. Med fokus på miljö och hållbar framtid för fastigheter, industri och kommersiella anläggningar skapas kvalitativa och prisvärda lösningar för alla branscher.

Genom energieffektiva lösningar och miljömässigt bättre alternativ är företaget ett klimatsmart föredöme på marknaden.

Hjälper bl.a. Vattenfall och Astra Zeneca

Med gedigen erfarenhet och långa samarbeten är företaget stolta över den väletablerade kundportföljen. Här representeras kunder i olika storlekar och från olika branscher. Allt från stora fastighetsägare som Volvo, Vattenfall och Astra Zeneca till mindre kunder med stor utvecklingspotential.

För företagen och för miljön

Företaget brinner för att överträffa kundernas förväntningar. Det gör dem genom att få dem att leva länge och väl, både för sig själva och för miljön.

Nischade i branschen

Företagets utvecklingskurva går rakt uppåt med nya samarbeten, ökad omsättning samt nomineringar och utmärkelser. De tidigare grundarna Hans Lindberg och Anders Bergman går mot pension och lämnar nu över stafettpinnen till Christer Foleby och Peter Malmström.

– Vi gör det vi kan riktigt bra, vi är nischade i vår bransch och det är det som skiljer oss från våra konkurrenter, säger VD Christer Foleby.

Återförsäljare för Carrier

Företaget är stolta över att vara auktoriserade återförsäljare för Carrier som är världens första och en av de största tillverkarna inom HVAC med vätskekylaggregat och värmepumpar och är en erkänd spelpjäs i branschen.

kylkontroll

Entreprenad, service och optimering

Företaget arbetar långsiktigt och kvalitativt med fokus på tre delar i verksamheten; Entreprenad, service och energioptimering.

Entreprenad

Entreprenad-delen innebär att från start se till kundens behov, konstruera de delar som saknas eller kan effektiviseras och ha ett totalansvar för anläggningarna.

Service och eftermarknad

Detta är den andra och största delen Här fokuserar de främst på reparationer, uppföljning och förebyggande underhåll. I och med beslutet om F-gasförordningen arbetar företaget idag mycket med att hjälpa kunders verksamheter med återkommande kontroller för att uppfylla lagkrav utifrån miljöbalken.

Energioptimering

Genom energioptimering kan befintliga maskiner effektiviseras och bli bättre med lägre energiförbrukning vilket genererar mindre utgifter både för kunders ekonomi och för vår miljö.

Behöver du rådgivning eller hjälp inom något av dessa områden kan du ta kontakt med KylKontroll på www.kylkontroll.se, telefon 031-685720 eller info@kylkontroll.se.

Kontrollera er värme och kyla - kontrollera er miljöpåverkan

KylKontroll


Skriv ut