Kuststäd_media_news

Kontorsstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och mycket mer för er inne- och utemiljö

Anna Karlström Webbjournalist

Behöver ert företag, allmänna fastighet eller bostadsrättsförening hjälp med lokalvård, trädgårdsarbete eller vaktmästeri? Då är Kuststäd AB bara ett telefonsamtal bort.

Lokalvård på företag och i fastigheter

Kärnverksamheten i bolaget är lokalvården. I konceptet ingår allt från städning och fönsterputs till golvvård.

Vad får man om man anlitar Kuststäd?

– Man får den tjänsten man blivit lovad i kombination med social kompetent personal. Hos oss får man bra uppföljning, service och hög kvalité, svarar Sean Garett.

Han belyser även kommunikationen som en viktig del i kvalitetsarbetet, kontakten med såväl personal och arbetsledare samt uppföljning av arbetet.

Förstaklassig fönsterputs

Kuststäd löser det mesta inom fönsterputs. De har såväl kunskap som tillstånd för allt från lift till fasadkorg. Med sin Hiflo kan de även lösa puts av fasad från marken upp till cirka 15 meter.

Lokalvård kan förlänga hållbarheten

Vårda era golv och förläng hållbarheten, Kuststäd erbjuder allt från polish-behandling till kvalitativ rengöring av golv i alla material.

Sean berättar att de även erbjuder entrélösning som kan spara på både städning och slitage i lokalen, såväl entrémattor som skrapmattor.

Rengöring av rulltrappor

Kuststäd kan även få er rulltrappa ren och fräsch med hjälp av deras maskin för rulltrappsrengöring.

– Första intrycket i ett köpcenter eller butik är jätteviktig, säger Sean.

Förbrukningsmaterial direkt till er

I sin ambition att underlätta dagen för sina kunder levererar Kuststäd en helhetslösning och tillhandahåller även förbrukningsmaterial . Allt från bland annat toalettpapper, tvål och torkpapper till diskmedel, te, kaffe, kakor och frukt.

– När det gäller kaffe finns både helhetslösningar med kaffeautomater till leverans av bryggkaffe och kaffebryggaren, berättar Sean.

kuststäd_lokalvård

Målning av parkeringslinjer

Ytterligare en del i produktkatalogen som skiljer Kuststäd från flera andra aktörer i branschen är att de utför målning av parkeringslinjer.

– Vi målar parkerings-linjer både inne och utomhus, berättar Sean.

Gräsklippning och snöröjning

Utöver lokalvård erbjuder Kuststäd även tjänster inom trädgårdsarbete och vaktmästeri. På sommaren är det gräsklippning och på vinterhalvåret snöröjning och halkbekämpning.

Vaktmästeri från a till ö

Kuststäd kan hjälpa er med de uppdragen ni egentligen inte hinner med, så som att byta lampor, hänga upp en whiteboardtavla, röja ett förråd, hjälpa till med flytt eller forsla bort möbler eller skräp till återvinningsstationer. Med hjälp av sin lastbil kan de även hjälpa till med mindre flytt av kontor.

kuststäd_gräsklippning

Bolagets viktigaste resurs

Sean beskriver att personalen är bolagets, utan tvekan, viktigaste resurs. De arbetar med utbildning, instruktion och uppföljning för de anställda. Här anpassas förmåner och utveckling individuellt för att varje person ska känna sig sedda och trivas.

På Kuststäd värdesätter de den sociala kompetensen hos personalen och är måna om att både kunder och personal ska vara nöjda.

– Det gäller att få en bra kommunikation mellan Kund, Kuststäd och vår personal därefter går det mesta att lösa, berättar Sean.

Ansvar gällande hållbarhet och miljöpåverkan

På Kuststäd är de måna om miljörelaterade frågor och att ta sitt ansvar kring hållbarhet. De arbetar med Göteborgs miljöförvaltnings krav och regler på arbetsmiljö och kemikaliehantering.

– Vi ta vårt ansvar. Vi använder så lite kemikalier som möjligt med fokus på rätt dosering och framför allt undviker vi fel sorts kemikalier, berättar Sean.

Kontakta Kuststäd

Är du intresserad av Kuststäd? Kontakta Sean via mail eller 031 712 39 31

Få en helhetslösning för er inne- och utemiljö!

Kuststäd AB

Skriv ut