computer

Kompletta affärssystem för effektivare arbetsprocesser

Susanna Björk Webbjournalist

Itero levererar smarta IT-lösningar som förenklar din vardag. Genom affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och tilläggslösningen 4PS Construct har du allt du behöver för att skapa effektiva arbetsprocesser på ditt företag. Tillsammans med en engagerad, rutinerad och verksamhetsorienterad personalstyrka utvecklar och effektiviserar Itero affärsprocesser för små och medelstora företag inom handel, grossist, entreprenad och tjänstesektorn. 

Effektivisera det dagliga arbetet

Itero grundades 2002 och har alltid haft ett mål i sikte – att öka produktivitet och lönsamhet för deras kunder. Med hjälp av ett antal olika affärssystem ser de till att underlätta och effektivisera i det dagliga arbetet för såväl medarbetare som företagsledning. Sedan start har de många framgångssagor i hur de arbetat för att hjälpa mindre bolag att växa till sin fulla potential med hjälp av implementeringen av ett effektivt affärssystem. Totalt är de 35 medarbetare som alla har lång erfarenhet av affärssystem och effektivisering av affärsprocesser. Itero hjälper företag som vill ha standardiserade lösningar, men också företag som behöver anpassa systemet för att få det att passa deras processer.

– Våra konsulter mixar verksamhetskunskap med över totalt 30 års erfarenhet av affärssystemet NAV. Vi är affärssystemsspecialister ut i fingerspetsarna och är i denna föränderliga värld en stabil partner som står på tårna för att alltid hjälpa och tillgodose våra kunders behov, säger försäljningsansvarige Per Jorlind.

NAV eller 4PS – vilket passar er bäst?

Microsoft Dynamics NAV är ett komplett affärssystem som kan anpassas efter varje del av företaget. Systemet underlättar automatiseringen av administration och fokuserar på att skapa funktionalitet i endast automatiska processer, helt webb- och molnbaserat.

4PS bygger på Microsoft Dynamics NAV men är ett branschspecifikt affärssystem som innehåller allt man kan tänka sig att behöva för daglig drift och är anpassat och utformat för större bolag. Systemet har en skalbar lösning och kombinerar ekonomisystem med branschspecifikt funktionalitet för bygg- och entreprenadföretag. Därför går 4PS att integrera och anpassas efter varje organisations behov och vad som passar kundens arbetsprocesser. Systemet innehåller bland annat inköp, försäljning, projekthantering, produktion, anläggning, maskinuthyrning och service samt ekonomi/finans. Valbara tillägg är sedan webbportaler för leverantörer, kunder och projekt samt mobila gränssnitt för tid och materialhantering.

Verksamhetsförankrade affärssystem

Implementeringen tar olika lång tid beroende på hur systemlösningen ser ut för verksamheten och om det ska implementera nya strukturer i organisationen i samband med systembyte.

– Vi lär oss kundens verksamhet för att kunna skapa ett så pass anpassat system som behövs för kunden, säger Per.

Ett utbildningspaket följer alltid med, både grundläggande systemutbildning men också kompetensutbildning för vidareutbildning inom de olika affärssystemen.

Effektivisera ert dagliga arbete med ett anpassat affärssystem!

Itero


Skriv ut