JL Projektledning

Inredningen påverkar både måendet och slutpriset

Anna Karlström Webbjournalist

Eleonore Jinesjö skapar en känsla i varje hem. Oavsett om det är homestyling inför en fotografering och försäljning eller inredning för att få någon att trivas bättre hemma.

JL Projektledning är specialiserade inom bygg och inredning men det är för det senare som Eleonores kärlek är som starkast.

”Hur det ser ut påverkar ditt mående”

Från AD till certifierad inredare

Eleonore är AD:n som sadlade om från det visuella uttrycket på reklambyrå till det visuella i hemmet.

– Jag arbetar ju med inredning  på heltid i olika former och tänker, planerar och fixar ofta hemma och kontoret för jag tycker det är så kul.

JL_Projektledning_Eleonore

Skapa ett eftertraktat boende

Homestyling vid försäljning är det största arbetsområdet för Eleonore. Hon arbetar både med inredning av nyproduktion från grunden och homestyling hos privatpersoner som ska sälja.

Det lönar sig alltid att styla en bostad, försäljningspriset blir alltid högre vid en styling. Att skapa ett eftertraktat boende – som kunden kan se som sitt framtida hem.

– Det viktigaste är att visa bostadens potential och det gör man enklast genom att plocka bort överflödiga saker, säger Eleonore. Det är lätt att samla på sig för många saker som tar plats och ger sämre energi i rummet.

Nyhet – Digital styling

Under året har Eleonore börjat med digital styling. Genom att skicka en bild får du tips och råd på hur du kan förbättra ytan du själv inte helt lyckas med.

– Det kan vara ett område där jag kan berätta hur de till exempel kan öka ljusinsläppet. Eller foton från flera delar av lägenheten där jag med enkla medel kan hjälpa till att skapa enlighet och en skön känsla, berättar Eleonore.

Med den nya webbaserade lösningen får du individuella stylingtips enkelt, effektivt och mer prisvärt. Dessutom oberoende av vart du bor. Perfekt både vid bostadsförsäljning och om du vill ha tips och råd i ditt nuvarande hem.

Rätt känsla med koppling till feng shui

Med sin inredning vill Eleonore skapa en känsla i hemmet där man kan landa och hämta energi.

– När jag är klar får jag den här känslan och då vet jag att det är rätt.

Projekten landar ofta med en koppling till den österländska läran feng shuin där man arbetar utifrån de fem elementen vatten, jord, metall, eld och trä -för att skapa en balans i hemmet.

– Känner man att något saknas kan man balansera det med något av elementen genom färger, former och material, fortsätter hon.

Stor förändring med små medel

Eleonore_JLInredning behöver inte vara kostsamt. För Eleonore är det viktigt att man gör det som funkar för ens budget. Hon poängterar att man inte ska behöva köpa nya grejer för att det ska bli fint hemma.

– Jag kan byta ut eller byta plats på mindre grejer som gör att det blir jättestor skillnad för rummets helhet. Rätt materialval, rätt färg, färska blommor kan göra att hela rummet får en ny känsla, avslutar Eleonore med stort engagemang.

Fem tips för snyggt hemma

  1. Arbeta med dold förvaring, som ger ett lugnare intryck.
    Köp t.ex. vackra korgar att förvara leksaker, vantar, etc.
  2. Färska blommor oavsett säsong gör ett rum vackert! Ta in kvistar från naturen på hösten och blommor på sommaren – perfekt för att höja energin!
  3. Tänk efter en gång extra innan du gör ett inköp, både för dig själv och miljön. Vart skall det placeras? Lättare sagt än gjort men det är en skön känsla när genomtänkta köp också hamnar på rätt plats i hemmet.
  4. Ha basic grunder och komplettera färg/mönster i gardiner, kuddar och filtar som skapar harmoni.
  5. Fota ditt eget hem så ser du det med andra ögon.

Kontakta Eleonore för mer information om hur du kan hitta känslan i ditt hem eller nästa projekt. Ring 0708- 46 33 95 eller skicka ett mail.

Följ även Eleonore på Instagram, miss_elle_interior.

Upplev skillnaden med homestyling vid försäljning

JL Projektledning


Skriv ut