Boat_charter_media_news

Hyr båt i Sveriges skärgård, medelhavet eller världshaven

Anna Karlström Webbjournalist

Själv har jag aldrig varit en båtmänniska och frågar nyfiket den inbitna seglaren, Håkan Gillenskog på Yachtcharter Sweden, vad som är charmen med livet på havet. Hans passion smittar av sig och på en kort stund har han redan fått mig att överväga båtlivet inför sommarens semester. 

– Att segla och kunna hantera naturens egna krafter är en oslagbar känsla. På köpet får man den perfekta semestern och minnen för livet. 

Yachtcharter Sweden kan du hyra båtar för egen segling för en upplevelse du sent kommer glömma. Alltid med trygghet och god service.

Hyr båt med säkerhet och kvalité

Yachtcharter har under de senaste 21 åren byggt upp ett stort nätverk runt om i världen. Genom kontakt med agenter och marinor genereras bra service och hög kvalité. Att båtarna är säkert utrustade och i bra skick är mycket viktigt.

Fokus ligger alltid på kundernas upplevelse för att deras resa ska bli så lyckad som möjligt.

– Detta vet vi att vi lyckats med då många av våra kunder kommer tillbaka år efter år. Det är ju givetvis jätteroligt, säger Håkan.

Sveriges skärgård, medelhavet eller världshaven

När man bokar sin resa genom Yachtcharter finns fler valmöjligheter, allt för att uppfylla era önskemål.

Kroatien, Grekland, Turkiet eller Spanien

Njut av en båtsemester i Italien, Grekland, Frankrike eller Spanien med flera. För segling i Medelhavet finns ett stort utbud av fina charterbåtar till riktigt bra priser.

Karibien, Thailand eller Australien

Är det inte dags för semester förrän till vintern kan du välja att Vintersegla. Välj mellan flera exotiska platser som Västindien, Maldiverna, Brasilien eller varför inte i Thailand eller Australien?

Skärgården i Bohuslän eller Stockholm

Världen har många vackra platser, ibland är de bästa för nära för att se. Yachtcharter erbjuder även resor till Sveriges oemotståndliga skärgård som kan vara minst lika underbart som en resa till andra sidan jorden.

Genom Yachtcharter hyr ni båt genom utvalda charterbolag och kan välja bland över 4500 motor- och segelbåtar. På hemsidan hittar ni många bra erbjudanden på olika charterbåtar med upp till 40% rabatt.

Yacht_charter_sverige_media_news

Seglingskurs

Håkan och co. älskar att utveckla verksamheten och planerar nu att starta upp seglingskurser.

– Man bor i våra båtar i marinan som har dusch, toaletter och tvättstuga. På kvällarna finns det grillmöjligheter på vår stora terrass och för den som åka till Göteborgs centrum har vi små motorbåtar som man kan köra runt med i stadens kanaler, säger Håkan.

Vill du veta mer om de olika utbildningsalternativen, kontakta Håkan för mer information.

Sagt om Yachtcharter av tidigare kunder

– Vill tacka för en underbar segling och smidighet att hyra från er, bra service!

– Alla i Palma ska ha en stor eloge för det sätt de sköter båtarna och den service de ger, mycket bra!

– Underbar semester! Hatten av till dej som hade ordnat allt, vi börjar redan tänka på nästa segling.

Vill du hyra båt till nästa semester? Kolla med Yachtcharter först.

En båtsemester du sent kommer glömma!

Yachtcharter


Skriv ut