HIS

HIS erbjuder en modern och avancerad behandlingsform för dig med håravfall

Susanna Björk Webbjournalist

HIS Hair Clinic Scandinavia erbjuder en lösning för män som lider av håravfall, som har ärr från tidigare hårtransplantationer eller som har någon form av alopecia. Resultatet av SMP (Scalp Micro Pigmentation) är långvariga, problemfria och kostnadseffektiva, behandlingen är en form av kosmetisk tatuering som är nästintill helt smärtfri. 

Långvariga resultat med SMP

Konceptet med SMP kom till Sverige för över fyra år sedan och kliniken som erbjuder behandlingen ligger centralt i Göteborg, där Saman Salmasi är ägare. SMP är en typ av kosmetisk tatuering, men med speciella nålar och färger. Det är en behandlingsform som ger ett väldigt naturligt och hållbart resultat.

Den enda förutsättningen är att håret är rakat och att håret fortsättningsvis hålls rakat. Detta i och med att det inte är någon hårtransplantation utan pigment under huden som inte växer ut. Så länge man håller helt rakat eller mycket kort håller sig resultatet väldigt naturligt mellan 3-6 år. Många som kommer till HIS har tidigare försökt med andra typer av behandlingsformer för sitt håravfall men inte varit nöjda. SMP skapar en illusion av rakat hår.

– Jag har själv använt behandlingsmetoden och blev så pass imponerad av resultatet att jag själv ville arbeta med det. Jag började i England hos HIS och efter två år kom idén att öppna en HIS-klinik i Sverige, säger Saman.

2-4 behandlingar för bästa resultat

I inledande fas i en SMP-behandling är konsultationen av största vikt. Här diskuterar ni anledning till behandlingen och gör ett upplägg för hur många behandlingar som kan tänkas behöva för önskat resultat. Därefter får ni fylla i en hälsodeklaration. Totalt görs sedan mellan 2-4 behandlingar, beroende på hudtyp och önskat resultat.

– Här kommer min expertis in, i och med att jag har sådan lång erfarenhet av behandlingsmetoden så vet jag också när det är dags att sätta stopp, säger Saman.

Första behandlingen tar mellan 2-4 timmar. Sedan avvaktar man ungefär en vecka för att färgen ska hinna blekas och man kan se ett ordentligt resultat. Mellan den andra och tredje behandlingen bör man sedan avvakta 2-3 veckor. Behandlingen är nästintill helt smärtfri.

benedict-beforebenedict-after

Lång erfarenhet i branschen

Saman har totalt behandlat cirka 2000 personer under sina sex år, vilket betyder det tredubbla i antal behandlingar. Erfarenheten är slående och i dag är HIS störst på dessa typer av behandlingar världen över. Flexibiliteten är även den slående där Saman bland annat kan hålla konsultationer via Skype, på grund av att många av hans klienter bor i hela Sverige och även runt om i Norden.

 

Känner du igen dig i dessa problem? Kontakta HIS Hair Clinic Scandinavia på 031-757 33 03

Boka in en kostnadsfri konsultation i dag!

HIS Hair Clinic Scandinavia

Skriv ut