EHRAB_Media_News

EHRAB – för kompletta arbetslag inom byggbranschen

Anna Karlström Webbjournalist

Benjamin beskriver EHRAB som ett ovanligt bemanningsföretag. De arbetar inte med bemanning av enskilda individer utan av kompletta arbetslag inklusive arbetsledning.

– Vi är specialiserade och riktigt bra på att leverera effektiva arbetslag till bygg- och anläggningsbranschen, säger Benjamin von Jahf, VD.

Ovanligt bemanningsföretag

Benjamin menar att EHRAB har tagit begreppet bemanning ett steg längre. De har skapat en tjänst som erbjuder kunden ett större mervärde och förutsättningar för ett mer långsiktigt samarbete.

– Önskar kunderna att behålla samma arbetslag till kommande projekt är det ofta möjligt. Då har de lärt sig företagets rutiner, processer osv och kan gå från projekt till projekt i hela Sverige. Det vi är unika på, säger Benjamin.

På EHRAB finns kapaciteten att bemanna hela eller delar av projektet oberoende av vilken fas de befinner sig i.

Stor brist på arbetskraft

I Sverige finns idag en stor brist på arbetskraft inom bygg- och anläggningsbranschen. Därför har de på EHRAB valt att ta tillvara på kompetens och erfarenhet från flera länder.

Genom att erbjuda trygghet, kvalité och ansvar för alla parter vill EHRAB sudda ut de förutfattade meningar som finns om utländsk arbetskraft.

– Det finns ett enormt behov och det är svårt att hitta personal – varför inte göra det seriöst? Det tjänar alla på! Säger Benjamin med självklarhet.

Tre anledningar att välja EHRAB:

  • Bortse från resursbristen, EHRAB har otroligt stor kapacitet.
  • Fokusera på er kärnverksamhet låt EHRAB sköta bemanningen.
  • Minska risken för felrekryteringar.

EHRAB_Media_News_2

Tillsammans är vi starkare

På EHRAB arbetar de efter devisen att arbete i lag tar fram varje individs starkaste sidor och gör att de presterar bättre. Det är därför EHRAB inte erbjuder bemanning av enskilda personer utan enbart av hela arbetslag inklusive arbetsledning.

– Vi tar fram ett arbetslag genom att kombinera kompetenserna vi rekryterat in på ett optimalt sätt. Då skapas hög effektivitet och produktivitet på plats vilket ger tidseffektiva, lönsamma resultat i längden, säger Benjamin.

Ett arbetslag som kompletterar varandra

Bemanning av enskilda individer är inte så svårt, säger Benjamin efter en kort paus. Det är desto svårare att skapa ett arbetslag. Det är ungefär som i lagsport, du ska hitta rätt person till rätt position och de ska komplettera varandra. Men det är vår expertis, fortsätter han.

Trygghet skapar produktivitet

På EHRAB är de medvetna om att personalen ofta är på resande fot och är därför extra måna om att skapa trygghet i deras vardag. De arbetar med en funktion som kallas Service & Support som hjälper de anställda med bl.a. relocation och andra tjänster.

– Med stödfunktionerna kan vi säkerställa produktivitet och kvalitet på jobbet men även god hälsa och säkerhet för de anställda vilket är otroligt viktigt, säger Benjamin.

Kontakta EHRAB för en kostnadseffektiv och långsiktig lösning på 010-177 01 00 eller maila info@ehrab.com.

Kompletta arbetslag inom bygg- och anläggningsbranschen

EHRAB

Skriv ut