smart_travel_media_news

Den lilla resebyrån med den stora resebyråns service

Anna Karlström Webbjournalist

Vid alla typer av resor kan man alltid lita på personligt bemötande och tryggt resande med kvalitet på resebyrån Smarttravel. Jag träffade tjejerna bakom resebyrån, ett härligt gäng som verkligen väckte reslusten i mig.  

Paketresor med personligt bemötande

Smarttravel anordnar allt från flygresor för affärskunder till konferens- och studieresor för företag samt gruppresor för bl.a. skolor och körer, både i Europa och övriga världen. Smarttravel står för helhetskoncept, från att hitta den snabbaste och billigaste flygresan och hotell som passar gruppen, till att ordna studiebesök på resmålet och boka in de mysigaste restaurangerna.

Kontakt och trygghet dygnet runt

Genom kostnadsfri och snabb support dygnet runt och personlig service står kunden alltid i fokus, helt oberoende på hur frekvent resenär man är. Det är genom detta koncept i kombination med det alltid så personliga bemötandet som verksamheten vuxit sig stark i branschen och blivit en populär resebyrå med många återkommande kunder, de allra flesta på rekommendationer från andra nöjda kunder.

Smarttravel har branschkollegor på plats i de allra flesta orter i Europa och världen, vilka hjälper till att finna intressanta och aktuella studiebesök och aktiviteter. Kollegorna på resmålet blir som en förlängd arm på resmålet och skapar trygghet för Smarttravels kunder, då även de vid behov kan nås dygnet runt och ge service på destinationen.

Sparesor för kropp och själ

För att koppla av, få ny energi eller fira någon du tycker om – anledningarna att åka på sparesa är många och Smarttravel möter alla önskemål. Som helhetslösning erbjuds resor till Budapest, Riga, Tallinn och Gdansk där både hotell, flygresa, god mat och i de flesta fall behandlingar är inkluderat. Sparesorna har sedan företaget startade varit väldigt populära och man har fortfarande hög efterfrågan under stora delar av året. Att resorna blivit så populära tror man beror på att spa och hälsa ligger i tiden, samt att researrangemanget genom Smarttravel blir mycket kostnadseffektivt.

– Med oss blir det oftast billigare att åka på spa utomlands än i Sverige, då får du dessutom både direktflyg, flera nätter på 4-stjärnigt spahotell med termalbad i priset, säger Katarina.

Studieresor för företag

Företag inom olika branscher gör ibland studieresor för att se hur man arbetar på andra håll ute i världen. Smarttravel anordnar hela resan inklusive studiebesök inom den bransch man själv arbetar i, och där man har möjlighet att möta och diskutera med kollegor på plats. Resan blir på så sätt mycket mer än bara det traditionella paketet; flygresa, transfer, hotell, middagar, sevärdheter och guidning. Några som ofta gör den här typen av resor är företag som arbetar med infrastruktur.

– Ett exempel på en mycket lyckad resa gick förra året till Amsterdam, där gruppen fick ta på sig skyddshjälmar och säkerhetsskor och klättra på ett pågående brobygge. Det var en mycket nöjd grupp som kom hem med nya erfarenheter i bagaget, berättar Katarina.

Resorna svetsar ihop gruppen, skapar glädje och utgör teambuilding i kombination med inspiration och kunskapsutveckling för de som reser.

Körresor och studieresor inom kyrkan

Smarttravel har även utvecklat ett koncept med kör- och konsertresor, en ofta väldigt uppskattad och energigivande resa. Förutom köraktiviteter, nöjen, guidning och goda middagar anordnas även konserter för kören, i allt från en stämningsfull kyrka till en konsertlokal eller på en utomhusscen  i en välbesökt park. Man erbjuder även många andra resealternativ för personer som är verksamma inom kyrkan, bl a anordnar Smarttravel även konfirmationsresor och pilgrimsresor.

– När vi i förväg arrangerar resan, kan man uppleva så mycket mer än när man reser på egen hand, säger Isabell

Upplev världen med Smarttravel

Smarttravel


Skriv ut