iPhone-medianews

Content marketing växer, Media News växer!

Susanna Björk Webbjournalist

Media News är ett digitalt företag som producerar digitala annonskampanjer och redaktionellt innehåll i sociala medier. Genom ett effektivt koncept får vi er målgrupp att agera. Till denna tjänst utvecklade vi ursprungligen produkten kampanj24.se, där redaktionella artiklar samlas för att sedan spridas på sociala medier, såsom Facebook, LinkedIn och nykomlingen på annonseringsmarknaden – Instagram. Nu har vi lanserat vår andra produkt, medianews24.se!

Nytt, utvecklat marknadsföringskoncept

Vi älskar utveckling, och vi älskar att skapa bra och betydelsefullt innehåll för våra kunder. Åren har gått och content marketing har vuxit sig större, starkare och blivit ett allt viktigare och mer självklart marknadsföringskoncept för att sprida och bygga varumärken, egentligen oavsett bransch och målgrupp.

Media News och verksamheten växer i takt med att marknaden blir än mer mottaglig för redaktionellt innehåll på sociala medier. Som en del av den naturliga tillväxten av företaget har vi nyligen lanserat medianews24.se. Tanken med denna sajt är att publicera mer reportageliknande redaktionellt innehåll. Fortfarande med samma mål – att få er målgrupp att agera.

– Vi är stolta att kunna presentera två mer segmenterade produkter för att skapa ett större värde för våra kunder och bli om än, mer spot on i våra annonseringskampanjer, säger VD Per Andersson.

Att skapa intressant innehåll och sprida det i de digitala kanaler som er målgrupp redan använder är ett effektivt sätt att nå ut till befintliga och potentiella kunder. Med vår erfarenhet och kunskap kan vår produkt se till att ert företag både tjänar mer pengar och skapar ett bättre värde genom att flytta fram fokus på det ni är bäst på, er kärnverksamhet.

Fjolårets raketår på den digitala marknaden

Under 2015 hände det mycket på den digitala marknaden och fler än någonsin använder sina digitala kanaler till att arbeta, rekrytera personal, swisha, deklarara, umgås, prata med nära och kära, läsa nyheter, spela spel, handla, se på videos på gulliga katter och lyssna på musik. Men framförallt influeras dem. Människor influeras mer och mer av annonser, erbjudanden, statistik och rekommendationer de får via internet och digitala informationssajter. Genom att skapa medianews24.se är vi övertygade om att det är ett steg i rätt riktning mot en ny kanal för mer reportageliknande innehåll, intressant för just din målgrupp. När 70% av Sveriges befolkning är aktiva på sociala medier vet vi att en mer segmenterad produkt på marknaden kommer att attrahera just era kunder!

Luta dig tillbaka och låt oss på Media News göra det vi gör bäst, att arbeta med att skapa värde för dig i ditt varumärkesbyggande. Häng med på den digitala resan!

Redaktionen – Media News


Skriv ut