alulux_windoor_media_news

Använd balkongen året om med inglasning från Alulux

Anna Karlström Webbjournalist

Trots regn på sommaren, blåst på hösten och kyla på vintern kan du med en inglasad balkong njuta oberoende av årstid och väderlek. Här kombineras inomhustemperaturen med utomhusmiljön på ett sätt som får dig att aldrig vilja lämna din nya oas.

Alulux har arbetat med inglasningar av balkonger sedan slutet av 70-talet och är en partner att lita på i alla väder. Jag träffade Tony som engagerat beskrev de senaste projekten och företagets breda produktkatalog och noggranna arbete för bästa resultat.

Njut av fågelsång, solsken och vårtecken – Glasa in balkongen och få vårkänsla oavsett temperatur ute.

Fördelar med inglasad balkong

En inglasad balkong blir ett effektivt vind- och vattenskydd och gör att balkongen skyddar fasad och fönster. Genom inglasningen kan du stänga ute trafikljud och andra störande ljud samtidigt som du kan öppna upp för att prata med grannen eller höra fåglarna.  Den inglasade balkongen kan även användas som ett extra rum, du får mer utrymme att nyttja och insläppet av ljuset gör att bostaden känns mer rymlig.

Öka värdet på din bostad

Tony beskriver även hur mäklare påvisat att värdet på din bostad ökar genom en inglasad balkong och du får mångdubbelt tillbaka pengarna du investerat när det är dags att sälja. Ur andra ekonomiska synpunkter kan du även minska energiförbrukningen då mycket värme i vanliga fall försvinner genom balkongen. Förutom alla trevligheter som skapas genom att du nu kan använda balkongen dygnet runt om och året om finns det alltså många andra fördelar med att glasa in balkongen.

Variation och kvalité

Alulux har funnits sedan 1978 och arbetar både med balkonginglasningar och industriella solskydd. När det kommer till inglasningarna har verksamheten  sedan början av 2000-talet varit återförsäljare av jättekoncernen Windoors välkända sortiment.

När du köper balkonginglasning av Alulux köper du en helhetslösning. Du kan luta dig tillbaka och behöver endast bekymra dig över om du ska ha solstolar eller matgrupp samt om du ska odla tomater eller örter. Alulux tar hand om allt från byggtillstånd och förarbete till efterservice om något skulle gå sönder och ger alla kunder fem års garanti för att öka tryggheten.

Komplett balkonglösning

Med Alulux skapas kompletta systemlösningar med kvalité och säkerhet. Att företaget dessutom har en väldigt bred produktkatalog och ständigt utvecklar sortimentet för att göra kunderna nöjda visar på deras vision att ligga i framkant med kvalitén i främsta rummet.

Allt från uterum till balkonger

De gör allt från omfattande projekt genom vinterisolerade jättestora uterum till enklare balkongprojekt för hela lägenhetshus. Möjligheterna är många variationen stor vilket skapar engagerade och nöjda kunderna.

– De flesta av våra konkurrenter är bra på en grej. Vi kan i stort sett göra vad som helst och är inte rädda att möta kundernas önskemål. Vi är dessutom riktigt bra på det vi gör, klart att det är uppskattat, säger Tony.

Kontakta Tony för att se hur din balkong kan bli en plats du aldrig vill lämna.

Gör din balkong till en plats du aldrig vill lämna

Alulux


Skriv ut