pengvin

Affärssystem från PengVin med syfte att tjäna mer pengar

Anna Karlström Webbjournalist

Företagsnamnet PengVin är en sammansättning av orden pengar och vinst. Och det är just att kunderna ska tjäna mer pengar som Mikael, VD på bolaget, och hans kollegor brinner för genom att utveckla affärssystem för företag inom handelsbranschen. Och på frågan om din verksamhet vill tjäna mer pengar är svaret ofta inte svårt.

Ett affärsystem med alla möjligheter

Mikael beskriver utvecklingen av systemet och berättar att systemet idag är något mycket mer än när bolaget startade under 80-talet. Idag kan man använda systemet i många processer och därmed tjäna både tid och pengar på det. Det finns ett stort utbud av funktioner som är ett stort stöd för användarna och de kan själv välja vilka funktioner de vill använda. Man kan t.ex. få tips kring när det är bäst att göra specifika inköp.

Med visionen att tjäna pengar

Mikael beskriver att en del blir riktigt förvånade när systemet föreslår vad och hur många som skall köpas in just idag.

– Tänk va mycket pengar man kan tjäna på att inte ha en massa saker som inte säljer på lagret, säger Mikael.

Även för administrativt arbete är systemet guld värt då man kan göra e-beställningar eller skicka e-fakturor vilket innebär minskat arbete och som vi alla vet är tid alltid pengar i slutändan. Genom systemet finns det även möjlighet att automatisera stora delar av arbetet, allt från inköp till fakturering till kund.

Utveckling tillsammans med användarna

Att utvecklingen går framåt går inte att sticka under stolen med. Genom utvecklingsteamet in-house finslipas systemet och görs effektivare, snabbare och mer anpassat för systemets dagliga användare. Och just att det ska vara ett system för användarna är något som genomsyrar systemet och bolaget i stort.

Systemet utvecklas hela tiden efter kundernas önskemål och bolaget samarbetar tätt med dem för att möta deras behov. Det är till och med kunderna själva som genom en aktivt användarförening gör beställningarna på produktutvecklingen.

Affärsystem i smartphone och surfplatta

Den senaste utvecklingen som skett i systemet är möjligheten att använda systemet i mobiltelefon eller surfplatta.

– Du kan ju göra saker direkt nu och har all information tillgänglig överallt. Du skapar en helt annan möjlighet i att ha övergripande koll även när du är i butiken eller ute hos kund, säger Mikael

Expandera tillsammans med PengVin

En av de största fördelarna med PengVin är möjligheterna när det är dags att expandera din verksamhet. Kanske ska flera mindre butiker gå ihop till en kedja eller så växer koncernen genom uppköp av andra butiker. Systemet är väl förberett för att hantera olika typer av expansioner.

I och med att alla som använder systemet verkar i samma bransch kan erfarenheter bytas av olika företag genom olika funktioner i systemet. Mindre mer nytänkande företag kan ha önskemål som de större verksamheterna inte tänkt på. Likaväl kan de större aktörerna med sin erfarenhet önska funktioner som kan underlätta för de mindre.

Kontakta PengVin om ert företag vill tjäna pengar genom nytt affärssystem.

Tjäna pengar genom nytt affärssystem

PengVin AB


Skriv ut